Archives
15:49 - Natalia Oona
7359
post-template-default,single,single-post,postid-7359,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

15:49

Postaus sisältää mainoslinkin

Takki Zara – vastaavanlainen täältä / Farkut Zara / Kengät Zara / Laukku Saint Laurent

Heippa kaikki! Mä vietin eilen koko päivän sisällä kotona koneella. En siis oikeasti poistunut ulko-ovesta päivän aikana kertakaan :D Sen vastapainoksi oon tänään hoitanut kaikkia käytännön juttuja ja käynyt ettimässä mun kuvausvaloa, joka on mystisesti kadonnut jonkun muuton yhteydessä johonkin. Sain eilen hauskan videoidean, jota haluisin heti päästä testamaan. Niin moni teistä on kaivannut myös videoita, ja oon yrittänyt miettiä niihin jotain sellaista, että ne tuntuis myös mulle luontevilta tehdä. Tässä nyt ehkä saattais olla sellainen konsepti. Oon nyt kuitekin käyttänyt tohon etsintään niin monta tuntia, että nyt mun on jatkettava muita hommia ja jatkettava etsintöjä loppuviikosta. Tän päivän ohjelma on muuten aika tylsä, kodin siivous ja pyykkäystä. Huomenna nimittäin päivä menee kuvatessa ja nauhoitetaan taas Lindan kanssa uutta jaksoa meille. Mulle ei siis kuulu mitään perusarkea kummallisempaa :D Kuhan halusin jotain höpötellä teille ja jakaa nää asukuvat jotka kuvattiin viime viikolla. Ihanaa tiistaita teille!

Kuvat: Janina Havia


No Comments

Post A Comment