Archives
UUS PODCAST - LINDA x NATALIA - Natalia Oona
7355
post-template-default,single,single-post,postid-7355,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

UUS PODCAST – LINDA x NATALIA

x KUUNTELE UUSIN PODCAST JAKSO TÄSTÄ! x

Eilen julkaistiin mun ja Lindan yhteisen podcastin ensimmäinen jakso! Oon niin super innoissani tästä.  Meillä on tulossa  tulevissa jaksoissa vaikka mitä aiheita. Uusia jaksoja tulee tästä lähtien joka sunnuntai, ja ne on kuunneltavissa täältä. Ensimmäinen jakso ilmestyy myöhemmin tällä viikolla myös iTunesin podcasteihin, josta uudet jaksot on myös tulevaisuudessa kuunneltavissa tuon SoundCloudin lisäksi.

Otetaan super mielellään kaikki palaute ekasta jaksosta vastaan niin tietää vähän mitä ottaa enemmän huomioon tulevaisuudessa. Ja jos teillä on mitään toiveita niin niitä saa aina laittaa tulemaan :) Kertokaa siis mitä tykkäsitte ekasta jaksosta, ja mitä odotatte tulevista jaksoista?

Luotiin myös meidän podille oma instagram -tili, jota kannattaa käydä seuraamassa. Tilin löydätte tästä! Sieltä löydätte kaikkia juttuja tulevasta, ja vähän rennompaa meininkiä myös storyjen muodossa.


4 Comments
 • C
  Posted at 14:47h, 01 lokakuun Vastaa

  Sun ja Teresan podcast oli yksi lemppareista joten kiva taas päästä kuuntelemaan vaikka kokoonpano onkin eri. Lindaa en oo aiemmin seuraillut, mutta kiva päästä kuulemaan myös hänestä enemmän :)

  • Natalia
   Posted at 14:55h, 01 lokakuun Vastaa

   Tosi kiva kuulla, että tykkäsit siitä ja että oot taas linjoilla kuuntelemassa <3

 • Ronja
  Posted at 15:20h, 01 lokakuun Vastaa

  Jos mahdollista niin olisi hienoa jos jatkossa tätä teidän podia pystyisi kuuntelemaan myös acastin kautta :) Itse tulee kuunneltua podeja sieltä ja muut jää välillä unohduksiin. Kiva että olet palannut tähän hommaan, tuli kuunneltua sun ja Teresan jaksoja aiemmin :)

  • Noora
   Posted at 07:07h, 03 lokakuun Vastaa

   Joo oon samaa mieltä, että ois kiva jos löytyisi acastista

Post A Comment