Archives
VIIKON AIKATAULU - Natalia Oona
7406
post-template-default,single,single-post,postid-7406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VIIKON AIKATAULU

Postaus sisältää mainoslinkin

Neulemekko täältä

Muistatteko näitä postauksia viime vuodelta, kun aina silloin tällöin ajoin mun tulevan viikon ohjelmani? Ajattelin että voisin pitkästä aikaa näyttää miltä mun viikkoni näyttää.  Tässä olis mun tän viikon ohjelma niiltä osin mitä oon ehtinyt tähän mennessä kalenteerini lyömään lukkoon.

Maanantai

Maanantaina aamupäiväni alkoi PR-toimistolla vierailulla. Sen jälkeen keskipäivästä suunnattiin Lindan kanssa tapaamiseen meidän podcastiin liittyen. Sen jälkeen kävin etsimässä uusia juttuja meille kotiin, jonka jälkeen tulin ruokakaupan kautta kotiin.

Tiistai

Töitä kotoa käsin ja kodin siivouspäivä. Iltapäivällä haluun ehtiä käymään power walkilla ennen kun suuntaan kampaajalle klo 16.15! Siellä vierähtää muutama tunti, sillä otetaan kokonaan mun vanhat pidennykset pois ja laitetaan uudet pitkät tilalle.

Keskiviikko

Näen Johannaa pitkästä aikaa! Käydään yhdessä lounaalla ja kuvaamassa materiaalia. Illalla on Elloksen tilaisuus! Ellos kutsui muutamia vaikuttajia viettämään iltaa Dinner show:n merkeissä. Illasta on tulossa varmasti ihan super hauska <3

Torstai

Aamupäivän teen kotona töitä, sen jälkeen käyn Siljan kanssa kuvaamassa yhden kamppiksen. Iltapäivällä nauhoitetaan Lindan kanssa sunnuntain podcast -jakso valmiiksi. Illalla mennään poikaystäväni kanssa BasBasiin syömään!

Perjantai

Viikonlopun aloitan lenkillä, sen jälkeen olis podcastin ediointia ja illalla mennään poikaystäväni vanhemmille syömään.

Lauantai & sunnuntai

Viikonlopulle mulla ei oo vielä yhtään mitään sunnitelmia. Sunnuntaina haluisin käydä katsomassa valokarnevaalien ilotulikset ainakin, mutta muuten saa nähdä mitä keksitään. Tämä viikonloppu menee varmaan kotona aika rennoissa merkeissä kuitenkin :)


7 Comments
 • Maria
  Posted at 19:38h, 15 lokakuun Vastaa

  Tuo linkki ei muuten toimi, ei mene edes sivuille asti. Löysin kyllä toisen samankaltaisen, mutta se oli pelkkää akryylia :o apua. Odotan sitä päivää kun noita tulee puuvillaisina, kestää pidempään hyvänä ja näyttää nätiltä pitempään!
  Kiva muuten kun välillä kommenteissa jää toi mun M kirjain pois niin aria täällä huutelee :D Mut tosi kiva asu! Just tollanen siisti mutta rento :) Itsellä vaikea löytää tarpeeksi pitkiä neulemekkoja, kun lähes aina jää pituudesta uupumaan :( t.178cm lyhtypylväs

  • Natalia
   Posted at 20:09h, 15 lokakuun Vastaa

   Eikä! On ilmeisesti kaikki koot ehtinyt loppumaan, kun enää tota ei oo jäljellä kuin punaisena :( Toivottavasti jostain löytyy sulle hyvä, joka olis puuvillaa ja just vähän pidempi malli. Musta taas tuntuu, että mulle useat on vähän pitkiä, kun oon 163 cm :D Kiitos vielä :)

 • Alexandra
  Posted at 23:02h, 15 lokakuun Vastaa

  Olisiko teillä mahdollisuus saada podinne acastiin :) minä ja oikeastaan kaikki ystäväni käytämme lähinnä acastia ja podit joita sieltä ei löydy jää useimmiten kuuntelematta.

  • Natalia
   Posted at 09:57h, 16 lokakuun Vastaa

   Joo, mutta sinne ei vaan kuka tahansa voi itte lisätä podcastiään niin se ei nyt oo musta/meistä kiinni saadaanko se sinne! Mutta yritetään =)

 • xod
  Posted at 19:10h, 16 lokakuun Vastaa

  Asutko poikaystäväsi kanssa vai kenen kun puhut ”meidän kodista”? :)

 • Oona
  Posted at 17:45h, 19 lokakuun Vastaa

  Heippa!
  Haluaisitko kirjoittaa BasBas-vierailusta arvostelun? Sinne olisi tarkoitus tässä syksyllä päästä syömään, pöytävarausta vain hieman hankala saada.. Hurjan kaunis olet:)

  • Natalia
   Posted at 19:05h, 22 lokakuun Vastaa

   Suosittelen super lämpimästi BasBasia! Varmaan mun uusi lemppariravintola Helsingissä :) Aivan tajuttoman hyvää ruokaa, mielettömän hyvä palvelu ja paikkakin tosi viihtyisä. Paikkana myös tosi kohtuuhintainen! En malta odottaa että pääsisin sinne uudestaan syömään :) Ja en yhtään ihmettele, että sinne on niin vaikea saada pöytä :D Kiitos vielä <3

Post A Comment