Archives
HALUATKO SÄKIN VAIKUTTAA? - Natalia Oona
7467
post-template-default,single,single-post,postid-7467,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HALUATKO SÄKIN VAIKUTTAA?


 

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Mielipidemaailman kanssa

 

Mä päivitin hiljattain päivitin puhelimeeni uusimman päivityksen, jossa pystyy tarkkeilemaan sitä miten paljon päivässä tulee katseltua sitä puhelimen näyttöä. Mä voin myöntää ihan suoraan, että mulla tulee ainakin aika (poikaystäväni korjais varmaan tähän väliin, että todella) paljon käytettyä siihen aikaa että selailen niin puhelimella kun koneellakin ajanvietoksi milloin mitäkin juttuja. Tämä postaus on toteuttu kaupallisessa yhteistyössä Mielipidemaailman kanssa, joka on siis sivusto johon sitä aikaa voi käyttää vähän fiksummin sekä samalla vaikutta asiohin ja vaikuttaa asioihin.

Millasesta palvelusta on oikein kysymys?

Kun aloin tutustumaan Mielipidemaailmaan ekana tietenkin kävin rekisteröitymässä palveluun, ja samalla vastasin profiiliani täydentäviin kysymykseen itsestäni mm. ikäni, paikkakunta yms. Vastaustesi perusteella valikoidaan mihin kyselyihin sä pääset vastaamaan, mitkä siis sopivat sulle parhaiten. Mielipidemaailmassa jokainen yli 18 -vuotias pääsee vastaamaan ja vaikuttamaan, ja vastauksista saa aina pisteitä, jotka voi vaihtaa lahjakortteihin tai suoraan rahaan Paypalin kautta. Vastauksista hyötyy siis yritys, joka saa palautetta ja näin he pystyvät kehittämään tuotteeitaan sekä palveluitaan ja vastaaja itse!

Kyseessä on siis kiva tapa tienata vähän extraa tai vaihtoehtoisesti lahjakortteja verkkokauppoihin kuten Zalandolle. Mulle myös isona plussana oli tässä se, että Mielipidemaailma lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen jokaisen täyttämäsi kyselyn jälkeen.

Kiinnostuitko? Rekisteröitymään pääset tästä! Musta tää oli ainakin hauskaa ja hyödyllistä viihdettä sen sijaan, että skrollaisin instagramin etusivua edestakaisin. Ja kiva vinkata teille myös vähän erilaisista jutuista, varsinkin kun tässä jokainen voi vaikuttaa ja tienata rahaa siitä :) Ja kukaan tuskin extra euroja laittaa pahakseen!

Ja jos ootte kokeilleet kyseistä palvelua niin olis kiva kuulla mitä ootte tykänneet.

Kuvat: Linda Manuella


5 Comments
 • Juuli
  Posted at 10:25h, 30 lokakuun Vastaa

  Meneeköhän sulla kommenttien sensurointi överiksi? :o Ymmärrän, ettet halua julkaista loukkaavia ja henkilökohtaisuuksiin meneviä kommentteja, mutta ihmettelen miksei tekoturkis-postaukseen liittyvää kommenttiani julkaistu, missä sanoin vastustavani oikeita turkiksia. Olen ollut blogisi pitkäaikainen lukija, mutta nyt meni kyllä vähän maku valitettavasti…. Kaikilla kun on tietääkseni oikeus mielipiteeseen. Mukavaa viikonjatkoa joka tapauksessa.

  • Natalia
   Posted at 13:47h, 30 lokakuun Vastaa

   Hei! Sun kommenttisi ei oo ikinä tullut jostain syystä perille, en oo siis tahallaan jättänyt sitä julkaisematta :) Mä kuitenkin puhuin siinä postauksessa tekoturkiksista, mutta jos halusit erikseen vaan ilmottaa että vastutat turkiksia niin siitä vaan, sulla on oikeus siihen mielipiteeseen :D Mukavaa viikonjatkoa myös sulle!

 • Juuli
  Posted at 13:55h, 30 lokakuun Vastaa

  ”Mä kuitenkin puhuin siinä postauksessa tekoturkiksista, mutta jos halusit erikseen vaan ilmottaa että vastutat turkiksia niin siitä vaan, sulla on oikeus siihen mielipiteeseen :D ”

  Erikseen ilmoittaa? Sanoin kommentissani olevani samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa siitä, että tekoturkis parempi ja oikeaa turkista eettisempi valinta. Eli mielestäni pysyin kyllä ihan aiheessa.

 • E
  Posted at 08:57h, 05 marraskuun Vastaa

  Moi! Millon laitatte taas vaatteita myyntiin?😊

  • Natalia
   Posted at 11:05h, 06 marraskuun Vastaa

   En nyt yhtään osaa sanoa! :/ Ainakaan ihan lähiviikkoina mulla ei oo aikaa..

Post A Comment