Archives
MITÄ OON PUUHAILLUT? - Natalia Oona
7483
post-template-default,single,single-post,postid-7483,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MITÄ OON PUUHAILLUT?

Pari viikkoa sitten vietettiin poikaystäväni kanssa sunnuntaita Kiasmassa. Oon käynyt siellä kerran aikaisemmin, joskus koulun kanssa, ja oli ihan kiva käydä! Tän hetkiset näyttelyt ei niin erityisesti vaan kolahtaneet muhun. Ei siis vielä innostuttu niin paljon, että museokortteja oltais hankittu! Amos Rex on kuitenkin sellanen minkä haluisin nyt joku päivä käydä kurkkaamassa :)

Sen jälkeen suunnattiin Via Tribunaliin, jossa on mun mielestä ihan heittämällä parhaat pizzat mitä oon ikinä syönyt. Suosittelen erityisesti Margherita pizzaa!

Käytiin myös yks torstai testaamassa vihdoin BasBas! Oon niin kauan halunnut käydä sielä syömässä, mutta pöydän saaminen on aina yhtä hankalaa.. Ja nyt ymmärrän hyvin miksi! Aivan mielettömän hyvää ruokaa, todella hyvä palvelu ja muutenkin viihtyisä ravintola. Hinta-laatusuhdekin oli kohdallaan! Lämmin suosistus siis BasBasille :)

Lindan kanssa Marsaanalla!

Viimeisen kahen viikon aikana oon myös juossut pressi-tapahtumissa ja -päivillä sellaiseen tahtiin etten ees itte pysy laskuissa mukana. Tän viikon osalta kalenteri näyttää (onneksi) tyhjältä niin pääsen taas rauhassa keskittymään ollenaiseen, eli myös tän blogin päivittämiseen. Oon täysin sellainen ihminen, että jos oon koko päivän ollut sosialisoimassa niin illalla mun täytyy saada rauhoittua etten uuvu kokonaan.

 

Uudet hiukset ! <3

Käytiin edellislauantaina Bulevard Socialissa sponttaaneilla drinksuilla ja samalla tilattiin muutamia meidän lemppariannoksia jaettavaksi.

Tehtiin samaisena viikonloppuna kotona maailman parhaita vohveleita joiden päällä oli karamelisoitua pekonia, banaania ja vanilja-voi-tuorejuusto sekoitus! Siis en voi ees sanoin kuvailla kuinka hyvää toi oli.

Ja ihana pikku Lulu pitämässä mulle seuraa kun teen koneella töitä <3

Viime lauantaina juhlittiin Halloweenia Storyssa! Mä pukeudun enkeli-piruksi, ja poikaystäväni oli mukana viishenkisessä Mariachi bändissä :D

Siinä oli nyt mun viime viikot tiivistettynä! Jotenkin menoa ja tehtävää on ollut niin paljon. Tuntuu että lokakuuta ei tänä vuonna ees ollut.. Varattiin meille viime viikolla matka Israeliin joulunkuun alulle, tulee nimittäin pieni rentoutuminen tarpeeseen :D Ihanaa tiistaita teille kaikille!

 

 


6 Comments
 • E
  Posted at 20:06h, 06 marraskuun Vastaa

  Onko miesystäväs kokki? Jokatapauksessa vitsit mitä ruokia aina teette<3

  • Natalia
   Posted at 09:38h, 07 marraskuun Vastaa

   Ei oo kokki, tykkää muuten vaan laittaa ruokaa =) Tai molemmat meistä tykkää :D

 • Jasmina
  Posted at 19:25h, 07 marraskuun Vastaa

  Hei minkähintanen toi BasBas oli? :)

  • Natalia
   Posted at 12:42h, 08 marraskuun Vastaa

   2 x alkuruokaa + risotto tai pasta + pääruoka oli 45€ :) Toi oli se heidän settinsä!

 • Henna
  Posted at 19:49h, 12 marraskuun Vastaa

  Hei wau miten ihanat kengät sun asussa tuossa kuvassa joka on otettu Marsaanalla! Oon etsinyt just tollaisia teräväkärkisiä saappaita, mistä mahtavat olla? Mielettömän kiva asu sulla muutenkin siinä, näkisin niin itseni tuollaisessa :)

  • Natalia
   Posted at 15:06h, 14 marraskuun Vastaa

   Kengät on Nellyltä, NLY Shoes :) Löytyy vieläkin myynnistä!

Post A Comment