Archives
IHANIMMAT JOULULAHJAIDEAT - Natalia Oona
7521
post-template-default,single,single-post,postid-7521,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

IHANIMMAT JOULULAHJAIDEAT

Kaupallisessa yhteistyössä Dermosil kanssa

Käsi ylös ketkä on jo aloittaneet joulufiilistelyt? Mä en rehellisesti jotenki vieläkään käsitä miten lähellä joulukuuta ollaan jo. Oon tosin kaivanut esiin jo kaikki kynttilät, ja yrittänyt vähän virittäytyä tunnelmaan. Akaisemmista vuosista poiketen alkanut miettimään joululahjoja ajoissa, niin ei tarvitse sitten paria päivää ennen joulua alkaa hikoilemaan sen suhteen. Mitään joululauluja ei meillä kuitenkaan vielä soi!

Tämä postaus on toteuttu kaupallisessa yhteistyössä Dermosilin kanssa, ja ehkä huomasittekin että heidän sivuiltaan löytyy mun ikioma katalogisivu! Sivun löydätte tästä. Oon kerännyt sinne kaikkia mun omia suosikkituotteita heidän valikoimastaan, ja juttuja joita musta olisi ihana antaa läheisille.  Musta ainakin on ihana antaa sellaisia lahjoja jotka pääsee todella käyttöön. Erityismaininta myös Dermosilille siitä miten edullisia, mutta laadukkaita tuotteet ovat!

Vinkkaan myös tähän alkuun heti mun alekoodistani, joka on ”nataliaoona” ja sillä saatte yli 30€ ostoksiin kaupanpäälle lakritsi -lahjapakkauksen. Se sisältää lakritsi-käsisaippuan ja -käsivoiteen sekä lahjapakkauksen niille. Meillä on tällä hetkellä itsellä nuo kotona käytössä. Ihan takuu varma hitti kaikille lakritsan tuoksusta pitäville.

Ja sitten niihin joululahjavinkkeihin! Jos haluatte niin koko jouluvalikoiman pääsette kurkkaamaan tästä.

Hyvä aloittaa vaikeimmasta eli miehistä? Vai oonko ainut joka saa miettiä aina päänsä puhki mitä ostaa isälle, isoisälle tai poikaystävälle. Ekana mulla osui silmään Otso -paketti, joka sisältää hiuksille sekä paralle sopivan shampoon sekä rauhoittavan että kosteuttavan kasvovoiteen. Pakkaukset on myös super tyylikkäät!

Saunojille täytyy vinkata tästä ihanasta paketista, johon sisältyy saunanaamio, saunasaippua sekä after sauna voide! Pakkauksen löydät tästä. Tuoksun puolesta tuotteet sopivat niin miehille kuin naisille!

Ystävälle tai siskolle musta ihana lahja on tämä suloinen pakkaus, joka sisältää kasvojenpuhdistusaineen ja söpön pannan! Mulla on ittellä ollut kesästä lähtien tuo puhdistusaine käytössä ja oon tykännyt niin paljon. Tuo sopii hyvin kaikille ihotyypeille ja vaahto sisältää E – ja B -vitamiinia, jotka ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Tehokasta puhdistusta ja kosteusta iholle!

Keittiössä viihtyjille sopii keittiösaippuat, jossa mukana tulee kaksi eri tuoksua!

Äidille tai siskolle sopisi hyvin myös Ella luomiväripaletti. Nuo sävyt oli mun mielestä aivan täydelliset. Paletin luomivärit on todella runsaspigmenttisiä, ja näillä saa tehtyä helposti kevyen päivä- kuin iltameikin!

Ja vikana vielä mun kuivan ihon pelastaja, eli Hellä vartalavoi!

Eikö ookin ihania juttuja?

Pakko vielä hehkuttaa miten paljon mä oon tykännyt kaikista Dermosilin tuotteista, joita oon tähän mennessä ehtinyt kokeilemaan. On ihana suosia kotimaisia sekä ympäristöystävällisiä tuotteita! Enkä malta odottaa, että pääsen piilottamaan paketteja kuusen alle myös muille annettavaksi. Muistakaa tosiaan käyttää toi alekoodi nyt hyväksi ennen marraskuun loppua :)


No Comments

Post A Comment