Archives
2018 VUOSIKATSAUS - HEINÄ - JOULU - Natalia Oona
7654
post-template-default,single,single-post,postid-7654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

2018 VUOSIKATSAUS – HEINÄ – JOULU

Heinäkuu

Kun oltiin palattu kotiin Tallinnasta, lähdettiinkin melkein suoraan viikonlopuksi Ruissiin. Tää  oli mun ensimmäinen kertani ikinä Ruisrockissa! En oo muutenkaan aikaisemmin käynyt paljoa festareilla – joskus aikanaan Summer Soundeilla ja Summer Upissa päiväseltään. Oli kyllä hauskat päivät Turussa, vaikka ei musta vieläkään kunnon festari-ihmistä tullut :D

Lissu, Silja ja Sara !

Muuten heinäkuussa nautin kesäisestä Helsingistä ihan täysillä. Pakko kyllä todeta, että Helsinki on ihan mieletön kesäkaupunki valoisine iltoineen.

Loppukuusta lähdettiin poikaystäväni kanssa vielä muutamaksi yöksi Kreikkaan. Vietettiin neljä yötä veneellä, uitiin, juotiin viniä ja syötiin – oli ihan mieletöntä!

Elokuu

Kreikasta melkeen suoraan lähdettiin poikaystäväni parhaan ystävän häihin Puolaan! Tää oli mun ensimmäinen kertani aikuisiällä häissä. Mieletön nähdä kaksi ihmistä niin onnellisina yhdessä <3

Samalla reissulla vietettiin yksi yö Gdanskissa, joka oli ihan kivanoloinen kaupunki ja samoin vielä loppuun yksi yö Varsovassa. Varsova ei niinkään tehny muhun vaikutusta. Toki oli kiva päästä näkemään Puolaa, kun aikaisemmin ollaan vaan ajettu Puolan läpi matkalla Tsekkiin, mutta ei ole sellainen paikka johon tulisi vältämättä uudestaan matkustettua.

Matka häistä Varsovaan oli myös legendaarinen. Sullouduttiin 6 ihmistä + kuski, kaksi isoa ja neljä pientä matkalaukkua henkilöautoon, jossa kaksi ylimääräistä paikkaa aukesi takakonttiin. Istuttiin siis autossa oikeasti kuin sillit purkissa, laukut sylissä 4,5 tuntia. Ja matkahan oli 240 km, eli sen olisi pitänyt taittua tyyliin puolessa ajassa.. Niin ja kuskihan soitti koko matkan vielä ABBAn samaa levyä toistolla :D Koko reissu oli niin koominen että ei voinut muuta kuin nauraa.

Elokuussa arki alkoi taas pikkuhiljaa kesän jälkeen, mikä mulle tarkoitti tietenkin koneen ääreen palaamista, PR-tapahtumia yms.

Oon viime vuonna kuvannut blogiin varmaan ennätysvähän asukuvia. Tuntuu että asukuvia tulee nykyään napattua ja postattua vaan instagramiin. Mitä mieltä te ootte? Pitäiskö tänä vuonna tuoda päivän asu -postaukset takaisin blogiin?

Elokuun lopussa käytiin vielä ”päättämässä” kesäkausi Blockfesteillä. Nää oli myös mun ekat Blockfestit ikinä! Päätettiin vasta samana päivänä että lähdetään sinne, hypättiin junaan, käytiin juhlimassa festareilla ja tultiin viellä yöllä junalla kotiin :D Meni itse asiassa tosi hyvin, vaikka pitkä päivä olikin! Oli ihana yöllä päästä kotiin ja herätä omasta sängystä.

Syyskuu

Heti alkukuukaudesta oli mun synttärilahjan aika. Sain poikaystävältäni kesällä lahjaksi Italian matkan. Vuokrattiin Milanosta auto, ja ajettiin ensimmäiseksi kahdeksi yöksi Garda -järvelle. Mulla oli odotukset aika korkealla Gardan suhteen, kun niin moni sitä oli hehkuttanut, ja en joutunut pettymään kyllä yhtään. Paikka oli aivan henkeä salpaavan upea, mieletöntä ruokaa ja kauniita maisemia – superromanttista! Garda-järvi on sellainen mitä suosittelen kohteena lämpimästi.

Jos siellä suunnalla ootte, niin suosittelen kokeilemaan Lido ’84 -ravintolaa. Yksi elämäni parhaista ravintolakokemuksista.

Gardalta ajettiin kahdeksi yöksi Venetsiaan. Venetsia oli aivan kuvankaunis, maisemat olivat kuin suoraan maalauksesta. Oon niin kauan halunnut päästä näkemään kyseisen kaupungin ja oli kyllä ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen. Muuten Venetsia ei noussut mun suosikkeihin – keskusta oli niin täynnä turisteja kun vaan olla ja voi, eikä kaupunki tuntunut kovin autenttiselta.

Suosittelen Venetsiassa majoittumaan vähän keskustan puolelle, esimerkiksi me yövyttiin JW Marriottissa, joka oli omalla saarellaan ja hotellilta oli jatkuvasti kuljetuksia keskustaan :) Voin lämpimästi suositella tuota hotellia. Heidän katolla sijaitsevasta ravintolasta ja uima-altaalta oli mielettömät näkymät Venetsiaan!

Viimeinen yö vietettiin Milanossa. Sieltä parhaiten mieleen jäi Nobu -ravintola :D Menee myös mun top 3 -ravintolakokemuksiin.

Lokakuu

Lokakuu meni kokonaan aika perus arkea viettäessä. Syksyn mittaan sai alkaa vähän kekseliäämmäksi sen suhteen, että mitä tekemistä sitä aina keksisi, kun ulkona hengailu ei oikein enää onnistunut. Yhtenä sunnuntaina vietettiin esimerkiksi kiva päivä Kiasmassa.

Fun fact: lokakuussa mulla oli mun kaikkien aikojen katsotuin instagram tarinani. Pidettiin kotona poikaystäväni kanssa dippien maistiaiset, jolloin siis sokkona maistettiin kaikki eri dipit läpi :D Tein näistä sitten raportin instagram-tarinaani, jossa olin antanut arvosanat kaikille mauille. Ja tää oli tosiaan mun katsotuin tarinani tähän menessä :D Ja viestien puolella syntyi kunnon keskustelut siitä, mikä dippi on kenenkin mielestä. Ilmeisesti pitäis tuottaa tällaista sisältöä enemmänkin.

Ja luetuin postaus oli, kun poikaystäväni kertoi postauksen verran totuuksia musta. Jos ette oo lukeneet tota niin voitte lukea sen täältä.

Marraskuu

Kuun alussa oli aika viettää halloweenia! Juhlittiin sitä Storyssa poikaystäväni kavereiden kanssa. Ja päätin panostaa oikein kunnolla asuun ja meikkiin. Mulla kesti joku neljä tuntia tehdä kaikki noi maskeeraukset ittelleni ja omasta mielestäni onnistuin aika kivasti. Poikaystäväni oli osana mariachibändiä! Ensi vuodeksi meillä on nyt jo asut keksittynä, saatiin hiljattain niin hyvä idea, että oli pakko laittaa se ylös.

Marraskuussa mulla alkoi kunnon työrupeama joka kesti aina joulukuun alkuun asti. Näin bloggaajana osa kuukausista on tällaisia, että töitä on enemmän kun pystyis tekemään ja välillä sit taas on paljon hiljaisempaa. Marraskuussa mulla iski myös pieni ahdistus siitä miten pimeää oli koko ajan, ja istuin lähes jatkuvasti kotona tekemässä töitä. Enkä siis yhtään valita, oon todella iloinen siitä, että töitä riittää! Jotenkin vaan tänä vuonna (taas) toi pimeä aika oli paljon raskaampi mitä muistin. Jännä miten se jaksaa yllättää joka vuosi..

Joulukuu

Ihan kuun alussa juhlistettiin meiän puolvuotis päivää. Oltiin varattu sille illalle pöytä Palacesta! Ja vitsi mikä ilta meillä oli. Syötiin 16 ruokalajin menu, ja jokainen ruoka oli toinen toistaan parempi. Jos etsitte jotain paikkaa viettää vähän erityisempaa iltaa niin suosittelen todella lämpimästi Palacea. Ei tuu montaa vastaavaa ravintolakokemusta mieleen – ja ihan heittämällä Helsingin ykköspaikka.

Joulukuussa tuli myös vietettyä monta hauskaa iltaa ulkona!

Oltiin varattu joulukuulle reissu Israeliin, joka ei olis voinut tulla parempaan saumaan. Tuntui niin hyvältä päästä viikoksi aurinkoon rentoutumaan ja hengähtämään. Israel oli niin mieletön! Aavikko, Kuollutmeri, Jerusalem ja Tel Aviv oli aivan upeita, ja todella erilaisia paikkoja mitä oon ennen elämässäni nähnyt tai päässyt kokemaan. Nautin tuosta lomasta niin paljon <3

Jos haluutte nähdä enemmän Israelista ja siitä mitä kaikkea me puuhattiin siellä niin suosittelen kurkkaamaan mun instagram highlightin ”Israel” :) Siellä on tosi paljon tarinoita ja vinkkejä!

Ja sitten vietettiinkin joulua. Tänä vuonna oltiin koko perhe Suomessa :) Jouluna meitä oli vanhempani, minä ja poikaystäväni sekä siskoni ja hänen poikaystävänsä. Kokoonnuttiin perinteisesti aamulla vanhemmilleni puurolle ja sen jälkeen kokkailtiin päivä yhessä kunnes illalla syötiin meidän oma joulumenu pitkän kaavan mukaan. Mehän ei tehdä lähes mitään perinteisiä ruokia, vaan ollaan vaihdettu pöytään sellaisia juttuja josta meidän porukkaa nauttii! Yhdeksi jouluperinteeksi vuosien aikana on muodostunut siskoni mac & cheese joka on tajuttoman hyvää!

Sellainen vuosi mulla on ollut. Varman ekaa kertaa ikinä mulla on sellainen olo, että mulla oli aivan ihana vuosi, oon ollut tosi onnellinen, kokenut paljon uusia asioita ja onnistumisia. Ollut yleisesti vaan tosi hyvällä fiiliksellä. Yleensä aina uutena vuotena oon ajattelut, että no ensi vuodesta tulee parempi ja ens vuodesta tulee mun vuosi, mutta nyt oikeasti en voisi toivoa mitään enempää. Ainut tavoite ensi vuodella on jatkaa samalla meiningillä mitä nyt, pysyä terveenä ja voida hyvin <3

Iso kiitos myös kaikille teille jotka ootte olleet mukana matkassa taas yhden vuoden lisää! Kaikkea hyvää ja ihanaa alkanutta vuotta!


8 Comments
 • Myy
  Posted at 18:38h, 05 tammikuun Vastaa

  Ihana kuulla ja nähdä, että oot noin onnellinen <3 Toivon teille yhtä ihanaa tästä alkaneestakin vuodesta!

  PS. Ehdottomasti asupostauksia myös blogiin!!

  • Natalia
   Posted at 11:24h, 09 tammikuun Vastaa

   Kiitos kovasti <3 Ja oikein ihanaa alkanutta vuotta myös sulle :) !

 • Annika M.
  Posted at 19:00h, 06 tammikuun Vastaa

  Ihanaa alkanutta vuotta teille!! Tosi kiva kooste ja ihanaaa kuulla että vuosi oli onnellinen.
  Toi dippi ig story oli tosiaan hyvä :D tarkastelin tulokset tarkkaan :’)

  Lisää asukuvia blogiin minunkin puolestani!

  • Natalia
   Posted at 11:23h, 09 tammikuun Vastaa

   Kiitos ja samoin ihanaa alkanutta vuotta sulle :) Haha kiva että tykkäsit. Minkäköhän keksin seuraavaksi, voisi maistella eri sipsit läpi :-D

 • Pinja Mitrovitch
  Posted at 14:05h, 07 tammikuun Vastaa

  Tosi ihania kuvia ja ehdottomasti lisää asukuvia myös blogiin!
  Ihanasti välittyy rehellinen arki sun blogista.

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

  • Natalia
   Posted at 11:23h, 09 tammikuun Vastaa

   Niin ihana kuulla <3 Kiitos!

 • xod
  Posted at 21:22h, 08 tammikuun Vastaa

  Toivon myös paljon asuja blogiin! :) Myös asuntopostaukset ois kivoja

  • Natalia
   Posted at 11:24h, 09 tammikuun Vastaa

   Pitää tosissaan alkaa taas kuvaamaan asuja :) Ja jotain asuntojuttuja on varmasti tulossa!

Post A Comment