Archives
MITÄ MULLE KUULUU? - Natalia Oona
7754
post-template-default,single,single-post,postid-7754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MITÄ MULLE KUULUU?

Hei kaikki! Toivottavasti teidän helmikuu on alkanut kivasti. En varmaan oo ainut josta tuntui, että tammikuu kesti ikuisuuden? Jos pitäisi tietämättä arvoida montako viikkoa uudesta vuodesta on kulunu niin heittäisin varmaan, että ainakin 12. Toisaalta mulla tuli myös paljon tehtyä viime kuussa. Heti alkuvuodesta käytiin parin yön lomalla Järvisydämessä, josta kirjotin ihan oman postauksenkin. Jos ette oo lukeneet sitä niin voitte käydä lukemassa sen tästä. Sen lisäksi käytiin yhden yön lomalla Tallinassa, oltiin poikaystäväni peruskoulun 100v juhlissa, ollaan kokkailtu kotona, varattiin matka Malediiveille, Sara ja hänen poikaystävänsä kävi meillä viettämässä peli-iltaa, käytiin matkamessuilla, viime viikonloppuna oltiin Ruotsin risteilyllä. Ohjelmasta ei siis missään nimessä oo ollut puutetta.

Isoimpana unohdin mainita, että oon taas alkanut käymään salilla säännöllisesti juoksemassa. Okei, taas on ehkä vähän väärä sana mun kohdalla, koska mä en ees muista koska oon käynyt viimeksi salilla. Oon itse asiassa alkanut tykkäämään aika paljon juoksemisesta, vaikka silloin ekat kerrat kerrat menikin ihan super veren maku suussa. On niin kiva huomata miten nopeasti oma kuntokin on noussut!

Entä mitä mulle kuuluu ihan noin muuten? Tosi hyvää, ei oikeestaan paljon parempaa vois kuulua. Tuntuu että kaikki asiat rullaa tällä hetkellä ihan oikeilla raiteillaan niin yksityiselämässä kuin töiden puolesta. Ainut mikä mulla on ollut vähän kateissa on ollut kuvausinspiraatio. Laitan sen kuitenkin ihan täysin tän vuoden ajan piikkiin, kun ei tee mieli lähteä tonne hankeen pomppimaan. Tai sen kummemin miettiä asuja – kunhan on lämmin ja mukava olla. En oo siis jaksanut stressata siitä, kyllä se taas siitä niin kuin aina.

Mitään sen erikoisempaa kerrottavaa mulla ei taidakaan olla. En tiiä mikä siinä on että mulle on jotenki aina helpompi kirjoittaa kun joku asia ei oo niin hyvin jolloin voi vähän valittaa. Mutta sitten kun kaikki on hyvin niin en oikein tiedä mitä kertoa tai sanoa :D Sama ongelma kun haluisin tehä enemmän jotain rentoja instagram tarinoita, mutta sit en oikein ikinä tiiä mitä sanoa. Joka tapauksessa ihanaa viikkoa teille kaikille ja kuullaan taas pian!

Kuvat: Linda Manuella


6 Comments
 • Maria
  Posted at 13:49h, 06 helmikuun Vastaa

  Olis mielenkiintoista kuulla, millä tavoin yrität kääntää omalta osaltasi ilmastonmuutosta parempaan suuntaan? Matkustelet usein lentokoneella/laivalla ja syöt ulkona suht usein (nämä siis somen perusteella arvioitu).
  Aiemmin tykkäsin seurata blogias paljonkin, mutta nykyään käyn kurkkimassa paristi kuukaudessa, koska tekee niin pahaa tämä matkustelu.
  Ymmärrän että haluaa kokea ja nähdä paljon, mutta jos aikoo joskus lapsia hankkia, ei heille jää kohta enää mitää alustaa missä elää. Ja mun mielestä se on aika surullista, että tuhoaa pikkuhiljaa pohjaa tulevaisuudelta.
  Ilmaston tilanne on niin kriittinen, että ois kiva tietää miten itse näet tän.
  Enkä kelpuuta vastaukseksi ”se on sen ajan murhe” tai yolo koska kyse tosiaan on jokaisen meidän tulevaisuudesta.
  Olen tämän saman kysynyt monelta muultakin bloggaajalta ja vastaukset on heitelleet laidasta laitaan.

  Itse tykkäsin nuorena tosi paljon matkustaa ja lentokonetta tuli käytettyä useamman kerran, mutta nyt en ole lentänyt 5vuoteen ja oon oppinu nauttimaan suomesta siten, kuten muidenkin ”iik kylmä ja pimeä suomi” kuuluisi.

  Jos julkaiset tän kommentin, niin you go girl! En tarkoita oikeesti pahaa tällä, haluan vain tietää että tajuaako henkilöt mihin heidän ”mukavuuteensa” johtaa ennemmin tai myöhemmin. Olen lopettanut tosi monien seuraamisen tästä kyseisestä syystä. (jannid, kenzas..). Kiitos jo valmiiksi, jos vastaat tähän :)

 • A
  Posted at 14:49h, 06 helmikuun Vastaa

  Siis…. Menet salille juoksemaan matolla?

  • Natalia
   Posted at 15:52h, 06 helmikuun Vastaa

   Just näin!

 • M
  Posted at 01:01h, 07 helmikuun Vastaa

  Olis mielenkiintoinen joku ruokapäiväkirjan tapainen postaus, esim. että mitä syöt viikon aikana.. Ihmettelen, että miten pysyt noin hoikkana vaikka instagramin perusteella on saanu semmosen kuvan, että käyt jatkuvasti ulkona syömässä, kahvilla jne. What’s your secret!? :D

  • Natalia
   Posted at 13:43h, 07 helmikuun Vastaa

   Haha iso syy miksi aloin käymään salilla on se että alkoi juuri kaikki noi syömiset näkymään kropassa, tai mulla varsinkin näkyy heti kasvoissa kun tulee vähänkin painoa lisää :D Piti ottaa ryhtiliike! Arkisin syön terveellisesti, paljon kasviksia ja vihanneksia, jotain esim. kikherneistä tehtyä pastaa, en syö leipää ollenkaan, hedelmiä.. Viikonloppuisin tai erikoistilaisuuksissa on sitten kiva syödä ulkona tai kokkailla kotona jotain hyvää. Nyt tosiaan käyn joka päivä juoksemassa! Eihän kellään oo tohon mitään sen kummempaa salaisuutta kun että syö vähemmän mitä kuluttaa :D Ja tietenkin hyviä ravintoaineita.

 • M
  Posted at 00:05h, 08 helmikuun Vastaa

  Kiitos vastauksesta! :) Aijaa, ei oo kuvista ainakaan tähän mennessä huomannu mitään :D Mut joo, eihän sitä tosiaan mitään sen kummempaa salaisuutta ole hoikkana pysymiseen kun just tuo mitä sanoit :D Ihmettelin vaan, että jos tosi usein syöt ravintoloissa ym. mutta tämä vastaus kyllä selkeytti asiaa.

Post A Comment