Archives
today's shopping - Natalia Oona
19
post-template-default,single,single-post,postid-19,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

today’s shopping

Olen jo pidemmän aikaa etsiskellyt itselleni farkkuliiviä ja tänään löysinkin sellaisen itselleni Onlysta ja vieläpä -25% alennuksesta. Täydellistä! Mielestäni tuo farkkuliivi oli vielä ihanan raikkaan farkun värinen. Voin niin hyvin kuvitella yhditäväni tuon mustiin housuihin, johonkin söpöön valkoiseen toppiin tai paitaan ja tuo liivi siihen päälle. Simppeli, mutta keväinen asu. Ilman alennusta farkkuliivillä oli hintaa 24,95€. 

Toinen ostokseni oli ihana valkoinen pitkä neule GinaTricotista, joka sattui myös olemaan alennuksessa. Pidän erityisesti tuon neuleen mallista ja siitä, että se on vähän tuollainen kevyempi. Tuollaiseen valkoiseen pitkään neuleeseen on ihana yhditää jotkut vähän paksummat vaikka harmaat sukkahousut ja saappaat! Tai kesällä vaikka shortsien kanssa. Hintaa neuleella oli tasan 9,95€.

 
 
 

Mitä mieltä olette ostoksistani?

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment