Archives
my weekend - Natalia Oona
18
post-template-default,single,single-post,postid-18,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

my weekend

Pahoitellut ensimmäisenä siitä, että täällä blogini puolella on ollut nyt huomattavasti hiljaisempaa. Olen nimittäin suunnanut kaiken aikani ja energiani noihin kirjoituksiin lukemiseen. Suurimman osan päivistä olen viettänyt kokonaan kotona pelkästään lukien – lunnollisesti minulla ei silloin oikein ole ollut paljon aiheita tai energiaa postailla. Toivottavasti ymmärrätte! Ensi koko viikko menee oikeastaan myös lukien ja kirjoituksista stressaten. Yritän kuitenkin parhaani mukaan tänne teille postailla sitä mukaan, kun ehdin. Ensi viikon jälkeen pääsenkin palamaan aivan tavalliseen joka päiväiseen postailutahtiini. 

Ei ole varmaan vaikea arvata miten olen tänä viikonlopun suurimman osan ajastani käyttänyt. Lauantaina kuitenkin Silja ja Jyri olivat illalla täällä meillä ja vietimme yhdessä leffailtaa herkutellen. 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment