Archives
St. Moritzin itseruskettava - Natalia Oona
16
post-template-default,single,single-post,postid-16,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

St. Moritzin itseruskettava

Moni teistä onkin jo ehtinyt käydä kyselemässä, että koska oikein teen postauksen tuosta St. Moritzin itseruskettavasta jonka ostin vähän aikaa sitten. Nyt kuitenkin pahin ylppäristressi alkaa olla ohitse ja voin ihan rauhassa taas keskittyä lempipuuhaani eli tähän bloggailuun :). 

Ajattelin tähän alkuun nopeasti kertoa muutamat tällaiset ”perus jutut” itseruskettavan käytöstä. Ensimmäisenä ihon kuoriminen ennen itseruskettavan laittoa on todella tärkeää. Ihon kuorinnan avulla iho puhdistuu perusteellisesti, kuolleet solut irtoavat ihon pinnalta, iho tasoittuu sekä kirkastuu. Kuorittuun ihoon itseruskettavakin imeytyy paremmin ja mikä tärkeintä siitä tulee tasainen. Moni teistä onkin usein kysellyt mitä kuorinta-aineita itse käytän eli kasvojen ihon kuorin Dermahealin Exfoliating Scrub Cleanserilla ja vartalon kuorintaan olen nyt käyttänyt Greenscapen Cocoa Butter Scrubia, joka on suolapohjainen kuorinta-aine ja tuoksuu aivan älyttömän hyvälle! 

Toinen asia mikä on tärkeä muistaa on ihon kosteutus. Itselläni ainakin näin talvisin iho kuivuu aivan älyttömästi, joten saan rasvailla ihoani aamuin illoin, jotta rusketus pysyy hyvänä. Jos iho on kuiva niin itseruskettava tarttuu iholle epätasaisesti.

Ostin siis itselleni tuollaisen levityshanskan Stockmannilta ja hintaa tuolla hanskalla oli 6,95€. Suosittelen lämpimästi tuollaisen levityshanskan käyttöä, mutta myös kumihanskat ajavat lähes saman asian. Kummatkin siis sopivat. Ilman hanskoja tuota ei todellakaan kannata lähteä levittelemään, sillä muuten kätesi ovat aivan tumman ruskeat levityksen jälkeen. 

St. Moritzin itseruskettavat ostin Seppälästä ja hintaa yhdellä pullolla oli 6,95€. Yksi pullo on todella riittoisa ja siitä riittää moneen levityskertaan.

idkuva
 

Itse olen tykästynyt tuohon itseruskettavaan todella paljon. Parasta tuossa on se, että vaahto  on aivan ruskeaa ja rusketus näkyy iholla välittömästi. Jos yhtäkkiä tuleekin siis jokin tapahtuma tai juttu johon tarvitsee nopeasti rusketuksen niin tuota vain iholle ja on valmis lähtemään! Itse kuitenkin tykkään levittää tuota yöksi ja aamulla sitten käydä suihkussa jolloin rusketuksesta tulee todella kauniin värinen. Ei siis tarvitse levitellä monena iltana peräkkäin saadakseen kauniin syvän rusketuksen. Eikä rusketuksesta tule yhtään oranssi vaan oikeasti ruskea. Tuossa on myös hyvin mieto tuoksu mikä on minusta ainakin todella suuri plussa. Niin moni itseruskettava haisee nimittäin ihan järkyttävälle ja monien itseruskettavien haju aiheuttaakin minulle helposti päänsärkyä, mutta onneksi tämän tuotteen kanssa sellaista ongelmaa ei ollut. Tuo vaahto myös kuivuu toodella nopeasti – ei siis tarvitse kauaa odotella, että voi heittää vaatteet takaisin päälle. 

Sitten vielä muutamat miinukset. Niinkuin tuossa äsken totesinkin niin tuo vaahto kuivuu iholle todella nopeasti – saat siis aika vauhdilla sitä levitellä huolellisesti ettei mitään rajoja jäisi. Muutaman kerran harjoittelun tuo vaati ainakin minulta, vaikka olenkin jo itseruskettavaa vuosia käyttänyt. Ja, jos ihosi on vähänkään kuiva nin tuo vaahto jymähtää aivan varmasti tummana läskäinä siihen kohtaan kiinni eli kannattaa muistaa kosteuttaa iho todella hyvin ennen levitystä. Vielä viimeisenä miinuksena niin tuo lähtee haalistumaan aika nopeasti suihkussa pois eli muutaman suihkukerran jälkeen väri on jo haalistunut (ei kuitenkaan kokonaan)! 

Ajattelin näin havainnolistamisen vuoksi näyttää vielä, että tuo vaahto on siis todellisuudessa hyvin tummaa. En halua tosin sanoa, että mikä minulla tuosta kuvasta tulee mieleen, haha. 

Omat kokemukseni olivat siis erittäin positiiviset ja aijon varmastikkin käyttää tätä tuotetta jatkossakin. Suosittelen kokeilemaan, sillä ainakaan hinnalla tuota tuotetta ei ole pilattu!

Toivottavasti tästä oli teille apua ja kyselkää ihmeessä, jos teille jäi jotain kysyttävää! Autan mielelläni :). 

Onko teille kokemuksia kyseisestä itseruskettavasta? Mitä olette tykänneet?

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment