Archives
19032013 - Natalia Oona
12
post-template-default,single,single-post,postid-12,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

19032013

Miten teidän tiistaipäivänne on sujunut? Itse olin tänään iltapäivällä tekemässä toimistolla vähän paperihommia ja sen jälkeen suuntasin viettämään aikaa isovanhempieni luokse. Oli oikein mukava ”pitkästä aikaa” viettää päivää heidän luonaan. Kävimme myös ukkini kanssa vähän läpi juttuja tuosta uudesta kamerastani ja huhhuh miten paljon kaikkea opittavaa minulla tuossa onkaan. No pikku hiljaa, pikku hiljaa.. 

En olekkaan täällä blogissa kertonut, että olen lähdössä toukokuun alussa Tsekkeihin viikon lomalla, ihanaa! Tuohon aikaan siellä pitäisi olla jo aika lämmin tai ainakin edellisenä vuosina siellä on ollut jo ihan kesä noihin aikoihin. Todella kiva päästä hetkeksi pois sinne rentoutumaan, nauttimaan ja tietenkin shoppailemaan. En millään malttaisi odottaa tuohon toukokuuhun! 

 

Ajattelin huomenna kuvata teille videopostauksen eli olisiko teillä mitään aiheita, mistä toivoisitte minun höpöttelevän? Suunnitellin myös toteuttavani tällä viikolla day with me – postauksen. Tietenkin, jos teillä on jotain postaustoiveita niin laittakaa ihmeessä tulemaan!

Loppuun vielä moikat ihanalta pikku Bublelta ♥♥♥.

 
– Natalia Oona

No Comments

Post A Comment