Archives
pictures from this morning - Natalia Oona
10
post-template-default,single,single-post,postid-10,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

pictures from this morning

Minun torstai aamupäiväni lähti oikein ihanasti käyntiin. Olen ottanut näistä lomapäivistäni kaiken irti nukkumalla pitkään ja nauttimalla täysin kiireettömistä aamuista. Vietin aamuani vanilijakahvin kanssa blogeja lueskellen auringon paisteessa. Voisiko päivä paremmin alkaa?
 
 
 

Mitään sen erikoisempia suunnitelmia en ole vielä tälle päivälle tehnyt. Ajattelin nyt vain nauttia siitä, että minun ei yksinkertaisesti tarvitse tehdä mitään. Huhtikuun puolella nimittäin minulla on sata ja miljoona asiaa niin koulun, kun töidenkin kanssa hoidettavana.

Mitä suunnitelmia teillä on tälle päivälle tai viikonlopulle? 

Ja tähän loppuun vielä aivan pakko jakaa Hardwellin setti Ultra Music Festivaleilta, joka on aivan älyttömän hyvä! Itse olen fiilistellyt tätä koko eilisen illan ja tämän aamun. En millään malta odottaa kesän Summer Soundeja, jotta pääsen kuuntelemaan Hardwellia uudestaan! 

Tällä pitäisi lähte hyvin päivä käyntiin. 

 

Tykkääkö moni teistä täällä Hardwellista? 

Palataan illemmalla!
NataliaOona

No Comments

Post A Comment