Archives
bun with braid - Natalia Oona
9
post-template-default,single,single-post,postid-9,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

bun with braid

Erilaiset nutturat toimivat itselläni usein kiireisten aamujen pelastajina. Muutenkin näin talvisin on paljon helpompaa vain pitää hiuksia kiinni, koska hiukset menevät helposti sähköisiksi, ulkona tuulee ja sataa lunta. Itse tykkään käyttää hiuksissani aina vähän erilaisia nutturoita ja viime aikoina olen nähnyt kuvia nutturasta johon on kiepautettu letti ympärille. Ajattelinkin tänään kokeilla tehdä omiin hiuksiini tuollaisen nutturan ja itse tykästyin siihen kovasti. Tätä nutturaa tullaan näkemään päässäni varmasti vielä paljon. Ajattelin nyt jakaa teille ohjeet tuollaisen nutturan tekoon, jossa on letti ympärille. Tähän tarvitset kaksi ponnaria, hiusdonitsin sekä pinnin. 

Aloitetaan laittamalla hiukset ihan tavalliselle ponnarille. Itse tykkään laittaa tuon ponnarin aika ylös, koska haluan, että nutturakin tulee korkealle.

Seuraavaksi nuo ponnarin hiukset sujautettaan siitä hiusdonitsin reijästä läpi eli hiusdonitsi tulee tuohon ponnariin kiinni. Sen jälkeen hiukset levitetään ja asetellaan niin ettei hiusdonisti näy sieltä alta ja siihen vielä toinen ponnari päälle. 

 

Sitten kerätään nuo ”ylijääneet” hiukset tuolta ja tehdään niistä yksi letti. 

 

Viimeisenä kieritetään tuo letti tuohon ympärille ja laitetaan pinnillä kiinni. 

idkuva

Todella helppo ja nopea siis tehdä. Vähän vaihtelua ihan tavallisen nutturan sijaan. 

Mitä pidätte tuosta nutturasta? Onko moni teistä kokeillut aikaisemmin tällaista?
 
xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment