Archives
morning @starbucks - Natalia Oona
8
post-template-default,single,single-post,postid-8,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

morning @starbucks

Tänään aamulla herätykseni soi jo seitsemän aikaan aamulla, sillä olin sopinut lähteväni saattamaan siskoani lentokentälle sekä samalla juomaan aamukahvit hänen kanssaan Starbucksiin. En edes muista milloin olisin viimeksi herännyt näin aikaisin, mutta toisaalta ihana olla näin ajoissa jo liikkellä niin on koko päivä hyvin aikaa hoidella kaikkia asioita. Ja mikä olisikaan sen parempi tapa aloittaa aamu kuin kylmällä caramel frappuccinolla hyvässä seurassa ♥♥♥. Pakko vielä todeta, että tuli kyllä super kateellinen olo siellä lentokentällä ihmisille, jotka olivat iloisina lähdössä lomailemaan johonkin rantalomalle – minäkin haluan!! 

 
Miten teidän aamunne on lähtenyt käyntiin? Millaisia suunnitelmia teillä on tälle päivälle?
 
Palaataan myöhemmin päivän asu -kuvien merkeissä! 
– Natalia Oona 

No Comments

Post A Comment