Archives
päivän asu - Natalia Oona
7
post-template-default,single,single-post,postid-7,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

päivän asu

 
 
Hello – Stafford Brothers feat. Lil Wayne & Christina Milian (Myon & Shane 54 Monster Mix)
 
 
 
 
 
Huivi H&M, Neule BikBok, Toppi JC, Housut DrDenim
 
Tänään päiväni sujui kotona rentoutuen, sillä huomenna tiedossa on ohjelmaa tämänkin päivän puolesta. Suuntaan nimittäin aikaisin aamulla työhaastatteluun, iltapäivällä minun täytyy käveistä koululla opon luona vielä varmistamassa, että ovathan kaikki kurssiasiani nyt varmasti kunnossa ja illalla värjään vielä kaverini hiukset! Huomiselle siis riittää ohjelmaa. Huomisen jälkeen alkaakin, sitten pääsiäisloma ja meillä ei oikeastaan ole mitään sen erikoisempia suunnitelmia tuolle lomalle. Luultavasti loma sujuu rauhallisissa merkeissä kotona hyvän ruuan, leffojen sekä kavereiden kanssa. Pitää nyt kerätä viimeiset voimat tästä lomasta, sillä pääsiäisen jälkeen kalenterini onkin lähes täynnä joka päivän kohdalta. Sellaisia juttuja on siis tiedossa nyt loppuviikosta. Ajattalin nyt pääsiäsloman aikana kuvata teille videon miten laitan yleensä arkisin hiuksiani, koska sitä on kovasti toivottu ja minustakin tuo oli todella hyvä idea :) Pitää vain vielä keksiä, että miten saan tuon videon tehtyä niin, että siitä saa hyvin selvää ja muutenkin toteuttettua sen järkevästi. 
 
Mitä piditte tämän päivän asustani? Ja mitä suunnitelmia teillä on nyt pääsiäslomalle? 
 
– Natalia Oona 

No Comments

Post A Comment