Archives
new dress - Natalia Oona
6
post-template-default,single,single-post,postid-6,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

new dress

Kävin tänään noutamassa paketin yhteistyökumppaniltani SheInsidelta ja ajattelin näin ensimmäisenä esitellä uuden mekkoni, johon olen aivan rakastunut. Monet ovatkin kyselleet, että mitä yleensä laitan päälle, kun lähden ulos. Talvisin suosin aina housuja + toppi yhdistelmää, koska itseäni ei oikein tuo kerrospukeutuminen innosta juhlimaan lähdettäessä. Kesäisin olen ehdottomasti mekkotyttöjä. Minusta on ihana lämpimänä kesäpäivänä ulos lähtiessä laittaa päälle jokin kiva mekko ja korkokengät jalkaan! Nähdessäni tämän mekon tuolla SheInsiden sivuilla olin heti aivan myyty. Itse tykästyin erityisesti tuohon mekon avonaiseen selkään. 

Mekon löydätte täältä hintaan 38€. Mekkoa on saatavilla vain one size – koossa ja itselleni tuo koko istui aivan täydellisesti. Ja olen siis 163 cm pitkä. 

 
 
idkuva
 

Mitä te pidätte mekosta? 

– Natalia Oona
mainos

No Comments

Post A Comment