Archives
tortilla evening - Natalia Oona
5593
post-template-default,single,single-post,postid-5593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

tortilla evening

Tänään iltaamme tuli pieni suunnitelmien muutos, koska aikataulumme menivät vähän ristiin ja päätimme siirtää suunnitelmamme toiselle päivälle. Tortillat ovat ehdottomasti yksi lempiruuistani, mutta meillä (en tiedä miksi) ei tule niitä usein syötyä, varsinkaan arkisin. Myöhemmin illasta kaverimme Mikko tuli viettämään iltaa tänne meidän kanssamme. Ilta on siis sujunut rauhallisesti hyvän ruuan ja seuran merkeissä.

Showtek – Slow Down

Ja loppuun vielä parempi kuva tämän illan tavallisesta kotiasustani.

Neule Zara, Paita JC, Housut DrDenim
Miten teidän lauantai-iltanne on sujunut? Ja olisko teillä jotain toivepostauksia, joita toivoitte minun toteuttavan? 
xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment