Archives
kiirettä pitää - Natalia Oona
37
post-template-default,single,single-post,postid-37,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

kiirettä pitää

Nyt on lomat lomailta ja olisi aika palata tavalliseen kiireiseen arkeen. Teki kyllä hyvää olla muutama viikko lomalla niin nyt on taas kiva palata kouluun sekä töiden pariin. Ensi viikolla alkaa siis vihonviimeinen jaksoni lukiossa (wuhuu!) ja töitäkin on tiedossa niin paljon kuin vain ehdin tekemään. Jouduin tekemään aika ison päätöksen kesätyöpaikastani kahden työn välillä, joissa molemmissa oli niin etunsa kuin ”huonot puolensakin” – lähinnä työaikojen joustavuudessa. Itselleni on kuitenkin tärkeämpää se, että saan itse vaikuttaa vuoroihini ja pitää kesällä myös lomaa. Töistäni kerron lisää heti, kun ne ovat lähteneet kunnolla käyntiin. Toivottavasti tein kuitenkin oikean päätöksen :). 


Neule SheInside

Ajattelin tästä lähtien alkaa jakamaan tänne blogiin aina postauksen yhteydessä biisin idealla ”track of the day”. Mitä pidätte tästä ideasta?

Ummet Ozcan – Here & Now


xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment