Archives
thursday - Natalia Oona
36
post-template-default,single,single-post,postid-36,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

thursday

Ihan ensimmäisenä asiaan, joka tuntuu tällä hetkellä vaivaaman niin kovin monia. Ei, en julkaise blogissani typeriä kommentteja, jotka tulevat anonyymeiltäenkä tule koskaan julkaisemaankaan. Rakentavaa ja asiallista palautetta, kun harvoin tulee anonyymeiltä. Myös selkeästi enemmistö on toivonut etten noita kommentteja julkaise ihan vain siksi, että blogini positiivinen ilmapiiri pysyisi yllä. Jos blogini tai minä en jollain tavalla miellytä sinua niin tee palvelus meille molemmille ja älä lue blogiani. Tällainen minä olen, tämä on minun blogini ja tällaisena tämä tulee pysymään. Eiköhän nykyään ole niin paljon blogeja, että jokaiselle varmasti löytyy jotain mieluisaa luettavaa. Tämä on viimeinen kerta, kun asiasta sanon ja blogin pitäjänä minulla on valtuus tehdä juuri niinkuin itse haluan ja julkaista tasan ne kommentit mitä haluan. Olen puhunut. 

Tänään olin koko iltapäivän työkoulutuksessa ja huomenna olisikin tiedossa vielä toinen koulutus, sitä ennen kuitenkin suuntaan kahdeksaksi tunniksi töihin.. Herätyskelloni soi siis huomenna ennen viittä (!!!!!) ja kotiin pääsen lepäämään ensimmäistä kertaa vasta illalla. Pitkä päivä on siis tiedossa, onneksi sitä jaksaa näin nuorena, haha. Huomisen jälkeen alkaa kuitenkin viikonloppu jolloin saan nukkua rauhassa pitkään ja ottaa muutaman päivän rennosti ennen ensi viikon kiireitä. 


Takki H&M, Housut DrDenim, Huivi H&M, Toppi H&M, Kengät Converse, Laukku LouisVuitton

Siskoni palasi myös matkaltaan eilen, joten sain muutamat tuliaiset häneltä. Rakastuin tuohon ihanaan neonpinkkiin treenitoppiin, vähän lisämotivaatiota treenailuun. Ja muutamat muut pikkujutut! Kiitos vielä


Ja loppuun vielä track of the day!

Alvaro – Rock Music 
xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment