Archives
lazy friday evening ♪ - Natalia Oona
35
post-template-default,single,single-post,postid-35,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

lazy friday evening ♪

Hei kaikki! Toivottavasti teidän viikonloppunne on lähtenyt hyvin käyntiin. Niinkuin eilen kerroin niin minulla oli tänään aivan super pitkä päivä töitä ja jouduin heräämään aamulla ennen kello viittä. En tietenkään saanut unta, koska paniikissa laskeskelin vain tunteja ja minuutteja siihen, että kohta jouduin herämään ja stressaannuin vain koko ajan siitä enemmän, että nyt pitäisi jo nukkua.. Käykö teille koskaan samalla tavalla? Yöuneni jäivät siis aivan olemattomiksi ja kun vihdoin illalla raahauduin kotiin niin painuin suoraan kuumaan suihkuun ja päikkäreille. Muuten olen nauttinut rauhallisesta koti-illasta löhöillen sängyllä, telkkaria katsellen sekä tietenkin herkutellen. Aivan ihana viettää raskaan päivän jälkeen ilta tekemättä yhtään mitään. 

Moni on tuon track of the day -idean jälkeen kysellyt muiden lempibiisieni sekä soittolistojeni perään niin ajattelin nyt näin viikonlopun kunniaksi laittaa teille tähän muutaman suosikkibiisini. ♪ ♥. 

Dns Project vs. W&W feat. Ana Criado – Another Three o'clock (Digital Constructive Mashup)
Fisherman & Hawkins – Apache (Orginal Mix)
Hardwell feat. Ambra Shepherd – Apollo (Dash Berlin 4AM mix)
Super8 & Tab feat. Anton Sonin – Black Is The New Yellow


Ja tällaisissa tunnelmissa iltamme on siis sujunut. 

Paita SheInside (tästä)


Hyvää yötä, Natalia! No Comments

Post A Comment