Archives
IN & OUT - Natalia Oona
34
post-template-default,single,single-post,postid-34,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

IN & OUT

Muutama teistä olikin jo toivonut uutta in & out -postausta ja siitä onkin aikaa, kun olen viimeeksi tällaisen tehnyt. Ja niinkuin aina niin muistutan tähän alkuun, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni.


Tennarikorkkarit
Ihan suoraan sanottuna, kun aluksi näin näitä kenkiä kaupoissa mietin, että onpas rumat kengät ja kuka tuollaisia nyt haluaisi käyttää. On se kuitenkin jännä miten mielipide voi vaihtua, koska nykyään olen ihan rakastunut tennarikorkkareihin. Varmaa johtuu myös siitä, että olen nähnyt monien yhdistelevän noita todella nätisti tavallisiin asuihin ja onhan se totta, että moni tavara saattaa kaupan hyllyllä näyttää oudolta, mutta päällä juttu näyttääkin todella kivalta. En millään malttaisi odottaa, että pääsen kotiuttamaan itselleni tällaiset kengät. 

Kuvan kengät löydät täältä

Isot aurinkolasit
Pilotti aurinkolasien lisäksi mielestäni isot aurinkolasit ovat aivan älyttömän kivannäköisiä. Mielestäni tähän sopii hyvin ”the bigger the better” lausahdus. Ostinkin itseasiassa tänään itselleni Cubuksesta yhdet jätti aurinkolasit, jotka tulevat näkyvään varmasti täällä blogin puolella pian. Isot aurinkolasit ovat siis ainakin itselleni super in! 

Kuva täältä
Highlights
Olen nyt omien raitojeni myötä tykästynyt raidoitettuihin hiuksiin. Mielestäni raidat tuovat mihin tahansa hiusväriin eloa. Olivatpa raidat sitten haaleita tai tummia. Jos kaipaatte siis hiuksiinne pientä vaihtelua niin suosittelen raitojen kokeilemista! 


Kuvat täältä & täältäRaitahousut 
Raidathan ovat tänä keväänä todella muodissa, mutta nämä raitahousut ovat mielestäni jotain aivan järkyttävää enkä ole nähnyt vielä kenenkään yhdistävän niitä niin, että ne omaa silmääni miellyttäisivät. Toinen asia mikä noissa raitahousuissa on niin mielestäni ne tekevät jaloista helposti paljon paksummat näköiset kuin mitä ne todellisuudessa ovat. 

Kuva täältä

Läpinäkyvat laukut
Näillekin laukuille on varmasti olemassa jokin hienompi nimitys olemassa, mutta en nyt (valitettavasti) sitä tiedä. Omasta mielestäni on aivan kamalan näköistä, että laukusta näkyy läpi ja vieläpä, jos laukku on sotkuinen sisältä eli sieltä löytyy jos jonkinmoista krääsää. Ja kyllä olen nähnyt tällaista.. Tämä on siis ehdoton out minulle. 
Laukku täältä.


Löytyykö listaltani samoja juttuja kuin teidän listaltanne? Mitkä ovat teidän mielestänne tällä hetkellä IN ja mitkä OUT?

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment