Archives
new clothes from sheinside - Natalia Oona
33
post-template-default,single,single-post,postid-33,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

new clothes from sheinside

Ajattelin nyt esitellä teille muutaman uuden vaatteeni, jotka sain yhteistyökumppaniltani SheInsidelta. Jälleen kerran olen aivan super tyytyväinen vaatteisiini eikä minulla ole niistä mitään huonoa sanottavaa. Osa teistä on kysellyt kyseisen nettikaupan toimituskuluista, mahdollisista tullimaksuista sekä toimitusajoista niin ajattelin niistä nyt lyhyesti kertoa omien kokemuksieni pohjalta. 

Eli niinkuin tuolla SheInsiden sivuillakin lukee niin heillä on ilmaiset toimituskulut, jos valitsen postituksen ”tavallisen postin” kautta – sinulla on myös mahdollisuus valita express toimitus joka tosin maksaa, mutta pakettikin saapuu silloin nopeammin perille. Omat vaatteeni ovat aina tulleet tuon ”tavallisen postin” mukana. Vaatteethan tulevat Kiinasta eli lähes toiselta puolelta maailmaa niin paketeissa saattaa hyvinkin silloin kestää. Itselläni kuitenkin paketit ovat tulleet perille noin 3-4 viikossa. Kannattaa kuitenkin huomata, että joidenkin tuotteiden alapuolella lukee ”ships in 24 hours” niin silloin tuote lähtee nopeasti tulemaan, joka tietenkin tarkoittaa, että se on myös nopeammin perillä. Ja viimeisenä vielä niisä tullimaksuista. Itse en mitään tarkkoja summia tiedä, että milloin ja mistäkin pitää maksaa ja paljon, mutta tullin sivuilta varmasti löytyy kaikki tiedot noista. Tullin sivuille pääset tästä. Kannattaa myös aina muistaa, että googlettamalla löytyy varmasti. Monesti olen myös kommentiboksin puolelle linkittänyt tullilaskurin, jonka avulla pystyy laskemaan suuntaa antavan hinnan mahdollisille tullimaksuille. Tullilaskuriin pääset tästä

Ensimmäisenä olisi musta uusi collegepaitani, johon olen aivan rakastunut. Tämä on aivan älyttömän mukava päällä ja näyttää mielestäni todella kivalta ihan farkkujen tai farkkushortsien kanssa. Paidan löydät täältä hintaan 21,80€. 


Nähdessäni tämän mekon SheInsiden sivuilla minun ei montaa kertaa tarvinnut miettiä, sillä etsiskelin itselleni tällaista mekkoa jo viime kesänä enkä silloin löytänyt mielestäni. Tämä yksilö miellytti silmääni niin väriltään kuin malliltaan. Omasta mielestäni tämä mekko on aivan täydellinen ja sopii hyvin niin juhlaan kuin arkeen. Juhliin vain korkkarit jalkaan ja nätit korut koristamaan mekko ja arkana taas ballerinat jalkaan, nahkatakkipäälle ja aurinkolasit silmille. En millään malttaisi odottaa, että pääsen käyttämään tätä ♥. Mekon löydätte täältä. Oma mekkoni on kokoa S ja ainoana miinuksena niin tuo alushame tuolla alla jää ainakin itselläni aivan todella lyhyeksi eli tuonne väliin on aivan pakko heittää shortsit – muuten mekon pituus on hyvä. Hintaakaan tuolla mekolla ei ole kuin 21,90€. 


Ja viimeisenä tuo neule, joka näkykin myös aikaisemmin yhdessä postauksessani. Ihana löydä rento neule, jonka voi heittää lähes minkä asun tahansa päälle lämmikkeeksi. Neuleen löydät täältä hintaan 27,80€. Itse leikkasin tuosta omasta neuleestani nuo hapsut pois niinkuin varmaan huomaatte, koska omasta mielestäni neule näyttää paljon kivemmalta ilman hapsuja :). 


Mitä te piditte vaatteista? Mikä noista kolmesta oli teidän lempparinne?

xoxo, Natalia

mainos

No Comments

Post A Comment