Archives
hair care - Natalia Oona
32
post-template-default,single,single-post,postid-32,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

hair care

Olin perjantaina aamupäivällä pyörimässä hulluilla päivillä ennen töitäni ja aika kivoja löytöjä sieltä teinkin niin itselleni kuin kotiimmekin. Ensimmäisenä ajattelinkin esitellä teille uudet hiustuotteeni. 

Olen aikaisemminkin blogissani kertonut suosivani shamppoissa sekä hoitoainessa Tigin tuotteita, koska ainakin omille hiuksilleni (sekä pidennyksille) ne ovat toimineet paremmin kuin hyvin ja tietenkin isona plussana tuotteiden super hyvät tuoksut. Olenkin nyt pidemmän aikaa käyttänyt hiuksilleni Tigin Urban Antidotes Level 2 Recovery:ä, mutta harmikseni kyseinen shamppoo ja hoitoaine oli ehtinyt hulluilta päiviltä jo loppua. Päädyin valitsemaan itselleni tuota samaa sarjaa olevan shamppoon ja hoitoainen, mutta vain Level 1:senä. Tuo Level 1 ei ole ihan niin hoitava kuin tuo 2, mutta sekin lupaa piristää, hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Kuulostaa siis hyvältä! Nyt muutaman kerran, kun olen noita käyttänyt niin mitään valittamista ei ole ollut eli olen ollut tyytyväinen valintaani. 


Toinen hiustuote, jonka tuolta hulluilta päiviltä ostin oli Paul Mitchellin Moisture Mist. Olen kyseistä tuotetta käyttänyt aikaisemminkin ja todennut sen todella hyväksi, mutta en ole sitä nyt vähään aikaan käyttänyt, sillä tuote oli päässyt unohtumaan minulta. Nyt kuitenkin hulluilla päivillä tarjouksessa oli iso 500 ml pullo niin ei tarvinnut montaa kertaa miettiä, että otanko sen vai en. Tuo Moisture Mist on syväkosteuttava suihke, joka antaa kosteutta hiuksille. Itse olen ainakin huomannut miten hiukseni ovat paljon kiiltävämmät ja pehmeämmät. 


Onko moni teistä käyttänyt kyseisiä tuotteita? Jos kyllä niin mitä olette tykänneet?

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment