Archives
monday & new top! - Natalia Oona
31
post-template-default,single,single-post,postid-31,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

monday & new top!

Nyt on sitten tästäkin maanantaista selvitty. Heräsin aamulla ennen viittä ja olinkin jo vähän ennen kuutta lentokentällä reippaana valmiina töihin muutaman tunnin yöunilla. Ensimmäinen työpäiväni sujui kuitenkin paremmin kuin hyvin ja kerron varmasti tuosta uudesta työstäni teille lisää vähän myöhemmin. Töiden jälkeen kiiruhdin kotiin vaihtamaan vaatteeni ja siitä sitten iltapäiväksi vielä koululle opiskelemaan. Oli kyllä raskas päivä, mutta onneksi huomenna minulla on vain koulua ja vieläpä todella lyhyt päivä. Jess! 

Testailin nyt illalla uutta toppiani, jonka sain yhteistyökumppaniltani SheInsidelta enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen ulkoiluttamaan sitä. Ehkäpä laitan tämän vappuna päälle, saa nähdä! Todella hassua ajatella, että vappuun on oikeasti enää muutama viikko ja ulkona on vielä kasoittan lunta eikä lämpömittarikaan ole vielä kovin korkealle kivunnut. Onko teillä jo vappusuunnitelmat selvillä? Me olemme ajatelleet suunnata kaapelitehtalle LIV-festivaaleille (tapahtuman löydät facebookista tästä). En millään malttaisi odottaa! 

Toppi täältä, Koru Guess

Mitä te pidätte tuosta topista? Entä miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin?

Sunlounger & Rockin J – Finca (Pedro Del Mar & DoubleV Remix)


Hyvää yötä! 

No Comments

Post A Comment