Archives
pics from today - Natalia Oona
30
post-template-default,single,single-post,postid-30,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

pics from today

Nyt viimeiset pari päivää ilma on ollut kaikkea muuta kuin keväinen. On ollut viileää, satanut eikä aurinko ole pilkistänyt pilvien takaa sitten ollenkaan. Tuntuu enemmänkin, että nyt olisi syksy kuin kevät. Tänä vuonna tuo kevät ei tunnu alkavan kunnolla sitten millään. Oman muistini mukaan aikaisempina vuosina tähän aikaan vuodesta ulkona on pärjännyt jo todella kevyillä vaatteilla. Selailinkin postauksiani huhtikuulta 2012 ja asuissani näkyi jokin paita ja päällä vain trenssi. Nyt ei tulisi mieleenkään vetäistä nahkatakkia päälle ilman, että välissä on jokin pehmoinen ja lämmin neule. Varmaan pääsen vielä vappunakin laittamaan CG -takkini päälle etten yöllä jäätyisi taksijonoon… 

Tänään olen viettänyt todella rentoa päivää ja valmistautunut henkisesti huomiseen päivään. Huomenna on nimittäin tiedossa avain samanlainen päivä kuin maanantaina eli super aikainen herätys, töitä sekä koulua. 

Nic Toms – Perfect Start (Orginal Mix)Neule SheInside (tästä)*

Nyt vielä illalla pitäisi suunnata Itikseen hakemaan muutamat koulukirjat tätä jaksoa varten ja sitten painua ajoissa nukkumaan etten ole ihan kuollut huomenna koko päivää (niinkuin olin maanantaina), haha. 

Huomiseen, Natalia!
*saatu, mainoslinkki


No Comments

Post A Comment