Archives
garnier olia - Natalia Oona
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

garnier olia

Olin jokin aikaa sitten käymässä Lorealin studiolla tutustumassa uusiin Garnier Olia väreihin. Minut valittiin nimittän Indiedaysin Garnier Olia – kampanjaan mukaan. Studiolla meille kerrottiin tuosta uudesta hiusväristä sekä saimme hyviä vinkkejä kotona värjäilyyn.

Näin alkuun lyhyesti vähän siitä, että mitä nuo uudet Olia värit oikein ovat. 

Garnierin Olia värit ovat ensimmäisiä päivittäistavaramarkkinoilla olevia öljyjen tehostamia kestovärejä ilman ammoniakkia. Tuon öljykoostumuksen ansioista väri menee syvälle hiuskuituihin parantaen samalla hiustenlaatua. Hiusvärissä on siis 60 % luonnollisia kukkaisöljyjä, jotka tekevät hiuksista pehmeämmät sekä kiiltävät. Väri on myös todella hellävarainen hiuspohjalle (ei siis kirvele ollenkaan). Ja ehkä mikä minusta on näiden värien yksi parhaista ominaisuuksista niin hiusvärit eivät haise ollenkaan pahalle (itse saan monista hiusväreistä aivan älyttömän migreenin) vaan nämä lähinnä tuoksuvat ihanalle miedolle hoitoaineelle. Kuulostaa siis aika hyvälle, eikö?


Sain kotiin vietäväksi ison kasan värejä ja halusinkin heti päästä kokeilemaan niitä, joten järjestin kahdelle ihanalle kaverilleni värjäysillan jossa värjäsin heidän hiuksensa kyseisillä väreillä. 

Ensimmäisenä vuorossa oli kaverini Mikko, jonka omat hiukset olivat keskiruskeat ja hän halusi tummentaa hiuksiaan mustanruskeaan. Tuumasta toimeen siis. 


Mikon hiukset värjäsin sävyllä 3.0. 


Itse koen helpommaksi aina levittää hiusväriä jakaus jakaukselta, sillä näin varmasti hiusväriä tulee jokaiseen kohtaan ja väriä tulee muistaa levittää runsaasti hiuksiin niin ettei väri missään vaiheessa kuivahda. 


Ja sitten vielä ennen & jälkeen -kuvat Mikosta. 


Seuraavana oli vuorossa ihana kaverini Petra, jolla on tummanvaaleat/beiget hiukset ja nyt tyvikasvu piti saada häneltä peittoon. Värjäsimme hänen hiukset sävyllä 9.0. 


Lopputuloksesta tuli todella hyvä ja Petra oli itse myös todella tyytyväinen. 

Vielä ennen & jälkeen -kuvat Petran hiuksista tai lähinnä tuosta tyvestä joka värjättiin. Ja ei, hänen hiustensa tyvi ei ole vihreä vaikka kuvassa se siltä vähän näyttääkin :D. Kannattaa ihmeessä käydä vielä lukemassa värjäyskoulun vinkkejä täältä!

Onko moni teistä kokeillut vielä noita Garnierin Olia hiusvärejä? Jos kyllä niin mitä piditte? 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment