Archives
sunday brunch - Natalia Oona
28
post-template-default,single,single-post,postid-28,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

sunday brunch

Ensimmäisenä pahoittelut siitä, että en ole nyt ehtinyt postailemaan. Minulla on ollut aivan älytön kiire töiden sekä koulun kanssa ja kaiken tämän lisäksi sairastuin vielä loppuviikosta todella pahaan vatsatautiin, joka veti kaikki viimeisetkin voimani. Yleensä myös sellaisen päivän jälkeen jolloin olen pitkän päivän koulussa sekä töissä niin kotiin päästyäni ainut ajatukseni on rojahtaa sängylle makaamaan, haha. Toivottavasti ymmärrätte! Onneksi ei ole enään kuin muutama viikko jäljellä niin sen jälkeen pääsen hetkeksi lomailemaan Tsekkeihin. Tsekeistä teille on luvassa paljon postauksia niin vinkkejä Prahasta kuin muutenkin maasta, missä kannattaa käydä yms. :)

Nyt kuitenkin olen onneksi parantunut kunnolla ja sain viettää täysin vapaata viikonloppua, joten päätimme valmistaa herkullisen brunssin meille Siljan ja Jyrin kanssa keväisen sään kunniaksi. Oli aivan ihana nauttia parvekkeella aurinkoisesta säästä, hyvästä seurasta sekä ruuasta. ♥. 

Red Carpet – All right


Miten teidän viikonloppunne on sujunut?

xoxo, Natalia
No Comments

Post A Comment