Archives
wednesday's outfit - Natalia Oona
27
post-template-default,single,single-post,postid-27,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

wednesday’s outfit

Miten teidän keskiviikkonne on sujunut? Itse vietin tänään iltapäiväni koulussa opiskellen ruotsia ja matikkaa.. Vähän harmitti istua sisällä, kun ulkona oli niin kaunis ilma! Onneksi hyviä säitä on luvattu lisää ja mikä parasta niin vappusää näyttää täällä Helsingissä erittäin aurinkoiselta ja lämpimältä. Vappu on ehdottomasti yksi lempijuhlistani ja siksi olenkin niin innoissani! Meidän vappusuunnitelmiin tuli kuitenkin muutoksia, sillä Kaapelitehtaalla järjestettävä LIV-festivaali peruuntui joten tilalle piti nopeasti keksiä jotain uutta. Suuntana onkin tänä vappuna Vanha Ylioppilastalo ja siellä järjestettävä Summer Heat Warm Up Wappu! Millaisia vappusuunnitelmia teillä on?


Mitään sen erikoisempia suunnitelmia minulla ei oikeastaan ole tälle päivälle. Kouluhommia pitäisi tehdä, sillä niitä onkin ehtinyt kertyä taas jo ihan mukava kasa. Huomenna on tiedossa taas koulua sekä suuntaan kahville ihanan ystäväni Noran kanssa vaihtamaan kuulumisia ja suunnittelemaan lisää vappua. Viikonloppu meneekin töissä sekä muutenkin rauhallisissa merkeissä. Sellaista on siis tiedossa minulla nyt loppuviikosta. Yritin myös itseasiassa eilen kuvata teille videopostausta, mutta se ei oikein onnistunut toivotulla tavalla..Hehe! En oikein keksi aiheita, josta voisin teille videolla höpötellä. Onko teillä siis ehdotuksia? Mistä toivoisitte minun tekevän seuraavan videopostaukseni? 

Nyt kuitenkin siihen päivän asuun! 


Aurinkolasit, Huivi, Takki, Kengät H&M, Paita GinaTricot, Housut Cubus, Laukku Tiger Of Sweden

Mitä piditte asustani?

xoxo, Natalia


No Comments

Post A Comment