Archives
new jewelry - Natalia Oona
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

new jewelry

Olenkin jo pidemmän aikaa kaipaillut itselleni jotain isoa ja näyttävää korua kaulaan piristämään yksinkertaisia asuja. Ja nyt viimeistään oli sellainen aika hankkia, sillä olen vähän suunnitellut mahdollista asuani vapuksi ja tuo asu vaatii ehdottomasti kaulaan jonkin näyttävän korun. Hetken etsintöjen jälkeen löysin H&M:stä aivan ihanan korun joka oli juuri sellainen millaista olinkin etsiskellyt. Hintaakaan tällä korulla ei ollut kuin 14,95€! 


Koru on siis väriltään tuollainen korallin pinkki. Ihanan kesäinen ja mielestäni tuo väri näyttää todella kivalta varsinkin ruskettunutta ihoa vasten! 

idkuva

Mielestäni tuo koru on todella kaunis ja tyttömäinen sekä sopii minun tyyliinii paremmin kuin hyvin. Olen suunnitellut vapuksi mustavalkoista asua tuon korun ympärille niin, että tuo koru toimisi asun väripilkkuna. Miltä kuulostaa? Ainoa kysymys oikeastaan onkin se, että laittaakko päälle pitkät housut vai shortsit? 


Mitä te piditte tuosta korusta? 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment