Archives
all black - Natalia Oona
22
post-template-default,single,single-post,postid-22,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

all black

Sellaisena aamuina, kun mikään ei onnistu ja tuntuu, että kaikki on huonosti (hiukset, vaatteet, kasvot) valitsen yleensä päälleni koko mustat vaatteet. Ei tarvitse sen enempää vaatteita miettiä ja koko musta on ainakin minun kohdallani aina sellainen varma valinta. Hiukset ponnarille ja menoksi! Tämä on minun ratkaisu tällaisiin aamuihin.
Dannic – Viper
Paita SheInside* (tästä), Huivi H&M, Housut DrDenim, Kengät Zara
*saatu

Muuten perjantaipäiväni on mennyt ihan kivasti, jos tuota huonoa aamuani ei lasketa mukaan. Päiväni vietin töissä. Mitään sen erikoisempia suunnitelmia meillä ei oikeastaan ole tälle illalle kuin, että Silja ja Jyri ovat tulossa viettämään iltaa tänne meille. Saa siis nähdä mitä ohjelmaa keksimme yhdessä täksi illaksi =). Ihanaa perjantai-iltaa teille kaikille!

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment