Archives
prague ♥ - Natalia Oona
59
post-template-default,single,single-post,postid-59,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

prague ♥

Vietimme eilisen illan ja tämän päivän Prahassa. Kiertelimme vähän kaupunkia sekä kävimme shoppailemassa. Monet ovat useaan otteeseen toivoneet, että kertoisin teille vähän yleisesti Prahasta. Praha on todella ihana kaupunkilomakohde ja matkaan kannattaa varata pidennetty viikonloppu, jotta saa rauhassa kierreltyä kaupunkia – varsinkin, jos tykkää shoppailla. 

Praha sijoittuu maailman kauneimpien kaupunkien joukkoon ja siellä on aivan ihana tunnelma, joka on mielestäni kokemisen arvoinen kokemus. Kaikki rakennukset ovat todella kauniita, vanhoja sekä yksityiskohtaisia. Nähtävää ja kierreltävää siis riittää. Prahassa kaikki sijaitsee ihan kävelyetäisyyksien päässä. Kannattaa siis reippaasti ottaa kartta käteen ja lähteä kiertelemään kaupunkia. 

 
 
idkuva
 

Prahasta löytyy jokaiselle jotakin. Vanhojen ja kauniiden rakennusten lisäksi keskustassa on todella hyvät shoppailumahdollisuudet. Ja Prahan keskustan ulkopuolelta löytyy myös iso Fashion-Arena outlet. Jos haluaa lähteä käymään siellä niin jokaisen hotellin respasta osataan varmasti neuvoa kätevin matkustustapa. Tähän väliin pieni maininta noista Prahan taxeista – kannattaa aina katsoa todella tarkkaan, että millaiseen taxiin hyppää kytiin (taxi kannattaa tilata hotellin respasta) ja hinta täytyy aina muistaa sopia etukäteen. Taxikuskeilla on vähän tapana yrittää pyytää turisteilta matkoista vähän korkeampaa hintaa.. 

Ruokapaikkoja löytyy myös aivan jokaiseen makuun. Ihan keskustassa hinnat ovat turistihintoja, mutta heti jos lähtee kävelemään keskustasta kauemmas niin myös hinnat tippuavat huomattavasti. Esimerkkinä ihan keskustassa tuoppi olutta saattaa maksaa noin 4-5€, mutta 200 metriä kauempana samainen tuoppi saattaa ollakin vain 2€. Ja kokonaan kaupungin ulkopuolella alle euron.. Oma suosikkiravintolani Prahan keskustassa on Prince Hotelin ravintola, joka sijaitsee Prahan vanhassakaupungissa aivan astronomisen kellon vieressä. 

Kierreltyämme tarpeeksi suuntasimme Starbucksin kautta autolle ja ”kotia” kohti. 

Minulla on vielä kuvia Prahasta yöllä ja ajattelin tehdä niistä kuvista postauksen vielä myöehmmin. Praha on nimittäin öisin todella kauniisti valaistu kaupunki! Entä haluatteko nähdä millaisia ostoksia tein tuolla Prahassa? 
 
Kysykää ihmeessä, jos teillä jäi jotain kysysttävää! Vastailen parhaani mukaan. 
Natalia

No Comments

Post A Comment