Archives
good morning everyone - Natalia Oona
58
post-template-default,single,single-post,postid-58,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

good morning everyone

Miten teidän torstaipäivänne on sujunut? Oma aamuni lähti paremmin kuin hyvin käyntiin. Valmistimme nimittäin meille yhdessä herkullisen brunssin, jonka nautimme ulkona terassilla auringon paisteessa. Oli ihana nauttia hyvä aamupala aivan kaikessa rauhassa. 

Lana Del Rey – Summertime Sadness (Cedric Gervais Remix)
 
idkuva
 
 

Nyt kiiruhdan suihkuun, koska olemme kohta lähdössä käymään Ostravassa. Ostospostaus siirtyy valitetavasti huomiselle, sillä en ole vielä ehtinyt kaikkia ostoksiani kuvailemaan ja tänään saavume kotiin sen verran myöhään. Pimeällä on aivan toivonta saada kivoja ja hyviä kuvia vaatteista. Toivottavasti ymmärrätte !

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment