Archives
outfit - Natalia Oona
54
post-template-default,single,single-post,postid-54,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

outfit

Täällä on tänään ollut aivan ihana aurinkoinen hellepäivä. Aamu- sekä iltapäivä onkin mennyt oikeastaan kokonaan aurinkoa ottaen ja rentoutuen. Kohtapuolin minun pitäakin alkaa pakkaamaan tavaroitani, sillä huomenna onkin jo aika suunnata takaisin Suomeen! Tämä aika täällä on mennyt aivan älyttömän nopeasti – tuntuu, kun olisin juuri vasta tullut tänne. Onneksi meillä on kuitenkin ollut vähän suunnitteilla tulla tänne kesemmällä taas uudestaan 

Tältä näytti tämän päivän asuni. 


Shortsit GinaTricot, Paita SheInside, Kengät H&M, Aurinkolasit Cubus

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment