Archives
food tips - Natalia Oona
48
post-template-default,single,single-post,postid-48,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

food tips

Tällä kertaa ajattelin jakaa teille yhden tämänhetkisen lempiruokani ohjeen. Kyseessä on lihakasviswokki. Kyseisen wokin voi valmistaa lihalla tai kanalla ihan oman mauan mukaan, mutta itse käytin tällä kertaa lihaa vaihtelun vuoksi. Molemmat kuitenkin sopivat tuohon erittäin hyvin. 


Tarvitset lihaa tai kanaa, parsakaalia, paprikaa, porkkanaa, sipulia, ruokakermaa, bengal hot mango chutney:tä sekä nuudeleita. Ensimmäisenä pilkotaan nuo kasvikset niin ohuiksi viipaileiksi kuin vain onnistuu. Mielestäni ohuempia viipaleita on paljon mukavampi syödä. 


Sen jälkeen paistetaan lihat pannulla, sitten kun lihat alkavat näyttää kypsiltä niin laitetaan nuo kasvikset pannulle mukaan paistumaan. 

Itse olen käyttänyt tuollaisia Wok-nuudeleita, jotka on Tsekeistä ostettuja ja ne laitetaan kasviten kanssa tuohon pannulle suoraan paistumaan. En valitettavasti osaa yhtään sanoa saako tuollaisia nuudeleita ostettua täältä Suomesta mistään. Tavalliset nuudelithan keitetään ja sen jälkeen ne voi lisätä hetkeksi pannulle mukaan ja sekoittaa. 


Tässä vaiheessa lisään mukaan myös 2-3 teelusikallista tuota hot mango kastiketta sekä noin puolet ruokakermasta. 

Ja sitten vaan syömään!


Löytyykö täältä muita wokkien ystäviä? 


Paita SheInside

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment