Archives
friday - Natalia Oona
49
post-template-default,single,single-post,postid-49,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

friday

Olin eilen käymässä uudestaan lääkärissä, koska tuntui etteivät nuo antibiootit alkaneet vaikuttamaan sitten ollenkaan ja oloni heikkeni vain entisestään. Eilen aamulla herätessäni kurkkunikin oli niin kipeä, että kyyneleet tulivat silmiin, kun yritin nieleskellä. Ja onneksi menin käymään lääkärillä, sillä myös kurkussani oli kurkkupaise sekä todella paha tulehdus – antibioottini vahvuus kolminkertaistettiin.. Eilinen ja tämä päivä on mennyt sängyn pohjalla maaten ja Pretty Little Liarsia katsellen. Nyt onneksi oloni on jo alkanut helpottamaan! Koko viikonloppu menee kuitenkin ihan kotona lepäillessä, koska sen verran pahat nuot tulehdukseni ovat. No, jos ei muuta niin onpahan ainakin aikaa lukea nyt kokeisiin :D. 


Ja en taidakkaan olla vielä täällä blogin puolella kertonut matkastamme. Enää 18 päivää niin suuntaamme  kohti Espanjan lämpöä . Vietämme lomamme Torreviejassa, josta meillä on oma asunto vuokrattuna kahdeksi viikoksi! En millään malttaisi odottaa tuota matkaamme. Onko joku teistä ollut kyseisessä paikassa aikaisemmin? Mitä piditte paikasta? Entä onko teillä jotain matkoja suunniteltuna kesälle?


xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment