Archives
summer heat + arvonta - Natalia Oona
67
post-template-default,single,single-post,postid-67,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

summer heat + arvonta

Monet ovat usein kyselleet täällä blogissa, että mitkä ovat lempibaarejani täällä Helsingissä. Kesäisin tähän on vain yksi vastaus, nimittäin Summer Heat, joka järjestetään Vanhalla ylioppilastalolla. Kahtena viimeisenä kesänä olen käynyt lukuisat kerrat juhlimassa Vanhalla  ja pakko sanoa, että joka kerta on ollut aina yhtä hauskaa. Tänä kesänä minulla onkin kunnia tehdä yhteistyötä Summer Heatin kanssa.

Ummet Ozcan – Airport


Summer Heat järjestetään Vanhalla Ylioppilastalolla joka perjantai sekä lauantai nyt kymmenettä vuotta eli kyseessä on siis juhlavuosi. Itse olin heti avajaisissa juhlimassa ja tänä viikonloppuna on tarkoitus suunnata Summer Heatiin uudestaan juhlimaan. Pidän nimittäin tänä tulevana viikonloppuna synttärijuhlat kavereilleni ja suuntaamme koko porukan voimin Summer Heatiin lauantaina 6.7. Viikonlopun fb-tapahtuman löydät tästä. Toivottavasti mahdollisiman moni teistäkin tulisi tuolloin paikalle ja minua saa aina tulla reippaasti moikkailemaan! :) 

Empire Of The Sun – Alive (Zedd Remix)


Ja nyt siihen arvontaan ! 

Kahdella teistä on mahdollisuus voittaa itselleen Magnum VIP-kortti kesälle 2013. VIP-kortilla pääsee siis avecin kanssa jokaiseen Summer Heat -tapahtumaan vipjonosta. 

Sekä lisäksi yksi voittaa ilmaisen sisäänpääsyn avecin kanssa valitsemiinsa Summer Heat -bileisiin. 

Arvonta on siis K18 ja arvontaan voi osallistua tykkäämällä Summer Heatin facebook-sivusta (tästä) ja sen jälkeen kommentoimalla sähköpostiosoitteensa tähän postaukseen. Arvontaan on aikaa osallistua tiistaihin 9.7 asti. 

Onnea kaikille arvontaan! Ja nähdään lauantaina Summer Heatissa!
xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment