Archives
hey there - Natalia Oona
66
post-template-default,single,single-post,postid-66,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

hey there

Tänään käytin iltapäiväni siihen, että suunnittelin kaiken valmiiksi lauantaisia synttärijuhliani varten. Nyt kaikki tarjoamiset, taxikyydit sun muut alkavat olla selvillä ja huomenna onkin edessä suursiivous, ruokakaupassa sekä alkossa käynti. Tarkoituksena on myös saada osa ruuista huomenna valmiiksi laitettua, koska tiedän jo etukäteen, että lauantaina minulla kuitenkin tulee aivan älytön kiire. En millään malttaisi odottaa!! Tiedossa on nimittäin aivan superhauska ilta parhaiden ystävieni seurassa. Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle?

Kohta puolin suuntaammekin Junskin kanssa viettämään iltaa Siljalle ja Jyrille. 


Liivi* SheInside // Shortsit Friday's // Paita Stradivarius // Lasit H&M
*saatu

Palataan illemmalla lisää!
xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment