Archives
@Cafe Carusel - Natalia Oona
134
post-template-default,single,single-post,postid-134,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

@Cafe Carusel

Nyt on sitten yo-kirjoitukset vihdoin ohitse ja on kyllä helpottunut sekä vapautunut olo. Ei tarvitse enää lukea tai stressata kirjoitusten takia. Ihanaa! Ja mikä parasta niin ensi viikolla lähdenkin pienelle lomalle Tsekkeihin. Olemmekin äitini kanssa varanneet meille valmiiksi ajat kasvohoitoihin, kynsien laittoon yms. Tiedossa on siis kylpylöitä, rentoutumista ja shoppailua. Täydellistä ♥.

Tänään illasta lähdimme käymään siskoni kanssa kahvilla Kaivarissa. 

Oli ihana istua ulkona auringon laskeutuessa ja juoda lämmintä kaakaota. Olisi tosin pitänyt laittaa vähän lämpimämmin päälle ja laittaa hanskat käteen niin ulkona olisi voinut istuskella vaikka kauemminkin. 

Kirjoitin tänään Natalia Oonan fb-sivuille (tästä) siitä, että minulla on nyt ollu jotenkin todella epäinspiroitunut olo tämän blogiin suhteen. Mitkään kuvat eivät ole meinanneet sitten millään onnistua ja tuntuu ettei postauksista tule niin kivoja kun haluaisin. Pahoittelut siis siitä, etten ole nyt postaillut tavalliseen tapaani! 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment