Archives
FINLAND -> CZECH REPUBLIC - Natalia Oona
130
post-template-default,single,single-post,postid-130,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FINLAND -> CZECH REPUBLIC

Kerroinkin jo eilen Natalia Oonan fb-sivuilla siitä miten ajoissa pakkaaminen on minulle täysin mahdottomuus. Jotenkin onnistun aina jättämään pakkaamiseen aivan viime hetkeen eli yleensä edelliseen yöhön, jolloin paniikissa yritän muistaa ottaa kaiken tarvittavan mukaan. Perillä saan aina ihmetellä, että mitä olen oikein miettinyt, kun olen tämänkin ottanut mukaan ja mihin ihmeeseen lempineuleeni on jäänyt. 


Melkein koko yö menikin siis tavaroita pakkaillessa ja vihdoin, kun olisin päässyt nukkumaan niin uni ei meinannut tulla sitten millään.. Aina silloin kun pitäisi nukahtaa mahdollisimman nopeasti, koska herätyskello on soimassa aikaisin aamulla niin uni ei ikinä meinaa tulla sitten millään. Ehdinkin nukkua viime yönä vain muutaman silmänräpäyksen. Aamuni ei oikein muutenkaan mennyt putkeen, sillä tietenkin sinä aamuna, kun minulla on kiire niin föönimme sanoo itsensä irti..


Olimme kuitenkin onneksi kentällä ajoissa ja ehdimme käydä juomassa Starbucksissa aamukahvit sekä Tax Free:ssä ostoksilla. 


Lentomatkakin sujui hyvin. Nukahdin oikeastaan heti koneen noustua ja heräsin kuulutukseen, jossa kuulutettiin, että kohta aletaankin laskeutumaan. Ja enpä muista milloin olisin viimeksi nukkunut lentokoneessa noin sikeästi, haha. 


Prahaan päästyämme kävimmekin äitini kanssa syömässä ja sen jälkeen suuntasimme kohti juna-asemaa, josta edessä oli vielä muutaman tunnin junamatka talollemme. Junamatkaksi olin ottanut talteen tietokoneelleni muutaman Rillit Huurussa -jakson ja ilokseni junassa oli myös netti joten sain tämän postauksen teille matkastani tehtyä! Ja tietenkin välissä otin myös pienet torkut. Olen varmaan maailman tylsintä matkaseuraa, kun yleensä matkustaessa nukun, heh. 


Ja nyt olemmekin vihdoin perillä! Kokonaisuudessan matka sujui siis oikein hyvin. Onko teillä muuten jotain toivepostauksia, joita toivoisitte minun täältä Tsekeistä toteuttavan? Liittyen siis Tsekkeihin, mutta tietenkin myös muita toiveita saa laittaa aina tulemaan. 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment