Archives
PARNDORF - AUSTRIA - Natalia Oona
128
post-template-default,single,single-post,postid-128,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PARNDORF – AUSTRIA

Tänään aamulla lähdimme ajamaan kohti Itävaltaa ja siellä sijaitsevaa outlettia. Joku edellisessä postauksessa kysyikin, että mitä itse pidän Tsekeistä ja yksi monista asioista on sijainti. Tsekkihän sijaitsee oikeastaan keskellä Eurooppaa ja täältä pääse autolla helposti käymään vaikka Saksassa, Slovakiassa,  Itävalassa, Puolassa..Oikeastaan ihan missä vaan! Sen kun istahtaa autoon ja lähtee ajamaan.  Tuo Wienin läheisyydessä sijaitseva Parndorf Outlet on ihan ehdottomasti yksi suosikeistani! Jos joskus olette menossa käymään tuolla niin paikalle kannattaa suunnata heti aamusta, sillä usein iltapäivällä koot alkavat olemaan jo lopussa ja ihmisiä on lähes saman verran kuin Stockmannilla Hulluilla Päivillä, haha. 


Itse en tällä kertaa ostanut tuolta mitään itselleni. Löysin yhden aivan ihanan neuleen Ralph Laurenilta, mutta tietenkin minun tuurillani neuleita oli jäljellä enään yksi S koossa ja siihen joku oli tietenkin tahrinut huulipunansa sekä muut meikkinsä. Enkä nyt uskaltanut ostaa neuletta, koska olisi todella ikävä, jos nuo meikit eivät pesussa irtoisikaan. Kyseessä oli kuitenkin sen verran arvokas neule. 


Pyörimme oikeastaan koko iltapäivän kaupoissa. Aika menee tuolla aivan älyttömän nopeasti, sillä itse outlet alue on niin iso, että sen ympäri kävelemiseen kannattaa varata oikeastaan koko päivä. Alueella on myös ihania kahviloita ja muutama ruokapaikka. Voin vain kuvitella miten ihana tuo paikka on kesäisin, kun voi istua ulkona auringossa juomassa jäälattea, välissä käydä pyörimässä kaupoissa ja sen jälkeen suunnata vielä syömään kiinalaista ruokaa. 

Takki & Kengät Zara // Toppi* Mart Of China (tästä) // Housut Bershka // Laukku Louis Vuitton
*saatu 


Takaisintulomatkalla pysähdyimme vielä Slovakian puolella Avion nimiseen ostoskeskukseen ja kävimme sielä pyörimässä muutamissa kaupoissa. En ole mitenkään älyttömästi shoppaillut nyt, koska yritän edelleen säästää suurimman osan rahoistani Miamin matkallemme. Ajattelin kuitenkin, että voisin nuo tähän menessä tekemäni ostokset esitellä teille huomenna. 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment