Archives
SUNNUNTAIN TUNNELMIA - Natalia Oona
127
post-template-default,single,single-post,postid-127,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

SUNNUNTAIN TUNNELMIA

Tarkoituksena oli, että olisin tänään esitellyt teille niitä muutamia ostoksiani täältä, mutta tietenkin tänään koko päivän on ollut synkkä ja pilvinen ilma. Yritin joka tapauksessa kuvailla noita vaatteita, vaikka arvelinkin, että valoa ei ole riittävästi. Ja olin kuin olinkin oikeassa. Esim. musta takkini ei tullut kuvissa ollenkaan edukseen ja yksityiskohdista otetuista kuvista en ala edes puhumaan, haha.  Toivotaan siis, että huomenna olisi aurinkoinen ja kirkas päivä niin pääsisin tekemään ostosten esittely -postauksen teille! 

Tällaisissa tunnelmissa on kuitenkin sunnuntaini sujunut. Myöhään nukkumista, sängyssä löhöilyä, hyvää ruokaa, kynttilöitä.. Aivan täydellinen rento sunnuntai siis! Huomenna olen menossa laittamaan kynnet ja tarkoituksena olisi myös raidoittaa hiuksiani. 

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille ja palataan huomenna! 
xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment