Archives
OSTOKSIA - Natalia Oona
126
post-template-default,single,single-post,postid-126,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

OSTOKSIA

Olenkin varmaan sanonut täällä blogissa jo ainakin sata kertaa siitä, että yritän nyt parhaani mukaan olla ostelematta ”ylimääräisiä” vaatteita ja säästää vähän rahaa. En siis täälläkään ole nyt hirveästi shoppaillut, mutta muutaman tarpeellisen hankinnan olen tehnyt. 

Löysin Zarasta ihanan mustan takin nyt näin syksykäyttöön. Jotenkin kummasti kaapistani uupui tavallinen musta arkikäyttöön. Hintaa takilla oli noin 100€. 


Löysin itselleni Tally Weijilistä ihanan paitapuseron. Olenkin jo hetken ehtinyt etsiskellä itselleni tällaista ja nyt vihdoin löysin sellaisen, joka miellytti täysin minun silmääni. Täydellinen paita vaikka farkkujen kanssa yhdistettäväksi tai niinkuin nyt on paljon blogeissa ja muuallakin näkynyt tuota, että paitis on solmittu lantiolle. Hintaa paidalla oli noin 20€.


Ja osa onkin varmaan myös kuvista huomannut nuo uudet saappaani, jotka ovat myös Zarasta ostettu. Edelliset saappaani alkavat olla jo aikalailla päivänsä eläneet, joten uudet tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Hintaa saapailla oli noin 70-80€. 


Sellaisia vaateostoksia olen tehnyt! Ajattelin säästää kosmetiikka- sekä hiustuotteet erilliseen postaukseen ja esitellä ne tämän viikon aikana. Mitä te piditte noista ostoksistani? Mikä oli teidän lempparinne?

Paita* Choies.com (tästä
*saatu

Kävin tänään myös laittamassa kynteni ja päädyin ihan yksinkertaisiin vaaleanpunaisiin kynsiin. Itse olen sitä mieltä, että yksinkertaisuus on kynsissä kaunista.  Mitä te pidätte?

xoxo, NataliaNo Comments

Post A Comment