Archives
AUTUMN ♥ - Natalia Oona
122
post-template-default,single,single-post,postid-122,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

AUTUMN ♥

Heihei! Palasin eilen yöllä takaisin tänne syksyiseen Suomeen ja on kyllä taas ihana olla kotona. Olimme tänään päivällä vähän ajelemassa sekä kävelyllä Kulosaaressa ja hitsit miten kaunista täällä on syysruskan ansioista. Tsekeissä syksy ei ollut vielä niin pitkällä kuin täällä, joten oli ihana käydä vähän kävelemässä ja ihastelemassa luontoa ennekuin lehdet putovat puista ja talvi alkaa tehdä tuloaan. 

Takki Beavers // Toppi* SheInside // Housut DrDenim // Kaulahuivi Cubus // Laukku Louis Vuitton // Saappaat Zara


Nyt ajattelimme lähteä vuokraamaan leffaa ja hakemaan vähän karkkia illaksi. Oikein hyvää lauantai-iltaa teille kaikille 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment