Archives
GOOD MORNING! - Natalia Oona
120
post-template-default,single,single-post,postid-120,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

GOOD MORNING!

Tänään aamuni alkoi iloisilla uutisilla, sillä saimme tietää, että voimme huomenna käydä hakemassa keittiönkaappimme maalautuksesta takaisin. Vihdoin! Ihan rehellisesti sanottuna en enää edes kunnolla muista miltä keittiömme näyttää kappien kanssa, koska olemme olleet ilman kaappeja jo niin kauan. Tämä myös tarkoittaa sitä, että kunhan kaapit on asennettu pakoilleen niin pääsen tekemään teille kauan odotetun asuntopostauksen. Odotan itsekin innolla, että pääsen tuon asuntopostauksen teille tekemään! 
Ajattelin myös pitkästä aikaa jakaa teille vähän tämän hetken lempibiisejäni. 


Löytyykö teidän soittolistaltanne samoja biisejä kuin minulta? Entä löysikö joku jotain uusia biisejä itselleen kuunneltavaksi?

Paita* SheInside (tästä) // Shortsit Bershka 
*saatu

Muuten olen oikeastaan löhöillyt koko aamun ja iltapäivän sohvalla blogeja lukien ja youtube -videoita katsellen. En siis ole saanut aikaiseksi tehtyä vielä yhtikäs mitään, mutta toisaalta onko aina edes pakko? Kohta kuitenkin menen suihkuun ja illalla ajattelimme lähteä käymään Itiksessä. Yritän etsiskellä itselleni sitä mustaa karvaliiviä, josta edellisessä postauksessa puhuinkin ja samalla mahdollisesti jotain kivaa päälle laitettaavaa lauantaiksi ystävämme synttäreille. Miten se onkin aina niin, että juhlimaan lähtiessä tuntuu oikeastaan aina, että mitään kivoja vaatteita ei meinaa löytyä sitten millään.. 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment