Archives
VINKKI ROHTUNEILLE HUULILLE! - Natalia Oona
119
post-template-default,single,single-post,postid-119,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VINKKI ROHTUNEILLE HUULILLE!

Omat huuleni alkavat näin syksyn tullen kuivumaan todella ikävästi. Sen lisäksi, että rohtuneet huulet eivät näytä kovin kivalta niin ne tuntuvat todella ikävältä. Löysin aivan superhyvän vinkin eräs päivä katsellessani Carli Bybelin videoita. Hänen youtube kanavansa löydätte tästä. Ja koska itselleni tuosta hänen antamastaan vinkistä on ollut paljon apua niin ajattelin jakaa sen nyt teidän kanssanne.  

Ihan ensimmäisenä kostuta froteepyyhettä vähäisen ja hankalaa pyyhkeellä kevyesti huuliasi tehden pyöreää liikettä. Tämä poistaa huulistasi ylimääräisen ja kuivuneen ihon. 

Sen jälkeen tarvitset hunajaa sekä ruskeaa sokeria. Sekoita molempia pieneen kulhoon noin yhden teelusikkaliseen verran. 

Sekoita sokeri ja hunaja keskenään ja tämän jälkeen levitä seosta huolellisesti huulillesi.


Viimeksi pyyhi seos pois huuliltasi kostutetun pyyhkeen avulla. 

Huomaat välittömästi miten pehmeät huulistasi tulevat. Tämän jälkeen voit laittaa huulillesi kevyesti huulirasvaa tai jotain muutava vastavaa, mitä yleensä tykkäätkään käyttää huulillasi. 

Kiitokset vielä Carlille tästä todella hyvästä vinkistä ja jos haluatte vielä katsoa Carlin tekemän videon niin sen löydätte tästä

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment