Archives
MORE PICS FROM STOCKHOLM - Natalia Oona
153
post-template-default,single,single-post,postid-153,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MORE PICS FROM STOCKHOLM

Takki Oasap.com (tästä) // Neule Gina Tricot // Legginsit & Saappaat Zara // Laukku Louis Vuitton 

Kotiuduimme eilen illalla Siljan kanssa Tukholmasta ja vitsit miten ihana oli päästä nukkumaan kunnon pitkät yöunet omaan sänkyyn. Reissumme oli todella onnistunut kaikin puolin. Ehdimme matkan aikana tekemään vaikka mitä kivaa ja aika menikin yhdessä silmänräpäyksessä. Olimme oikeastaan koko ajan aamusta iltaan menossa ja kävimme aina välissä hotelilla vain vähän huilimassa. Käveltyä tuli varmaan monien kymmenien kilometrien edestä. Tekemistä ja nähtävää siis riitti! Ja itseäni ei olisi yhtään haitannut viettää vähän pidempikin loma Tukholmassa. 

Tänään olenkin sitten käyttänyt päivääni siihen, että olen käynyt läpi kuvia sekä videoita tuolta matkaltamme.. 


Tuo Espressohouse muodostui viikonlopun aikana ”vakkaripaikaksemme”. Sieltä oli ihana hakea aamulla smoothiet tai latet mukaan tai käydä nappaamassa lämpimät voileivät lounaaksi ja suunnata puistonpenkille syömään. 


Tukholmassa oli vielä aivan ihanan syksyinen sää ja ilmakin oli lämpimämpi mitä täällä Suomessa ja Helsingissä on ollut. 

Löytyykö täältä muita Tukholmaan tykästyneitä?

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment