Archives
BLOGIKIRPPIS! - Natalia Oona
151
post-template-default,single,single-post,postid-151,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

BLOGIKIRPPIS!

Muistan, kun pidin joskus blogini ”alkuaikoina” blogikirppiksen ja sen jälkeen päätin, että en varmasti enää koskaan tule toista pitämään. Oli todella rasittavaa, kun ihmiset eivät vastailleet sähköposteihin, osalta ei ikinä kuulut mitään maksua vaatteista ja vaikka mitä muuta. Nyt kuitenkin ajattelin antaa tälle blogikirppikselle toisen mahdollisuuden, koska minulla on tässä vuosien aikana kertynyt aikalailla vaatteita joille ei enää yksinkertaisesti ole käyttöä. 

Laitoin nyt tuonne blogikirppikseeni myyntiin muutamia vaatteita sekä kenkiä ja jos tämä nyt lähtee hyvin käyntiin niin ajattelin viikonlopun aikana sitten vielä lisäillä noita juttuja tuonne. 

Kirppikselleni pääsette TÄSTÄ!
Muistattehan lukea nuo säännöt tuosta alusta huolellisesti läpi ennen kuin alatte huutamaan. Jos teillä on jotain kysymyksiä, haluatte lisää tietoja jostain jutusta tai mittoja yms. niin laittakaa vain kommenttia tulemaan niin vastailen mielelläni. 

Tässä nyt oli muutamia juttuja joita tuolla kirppisellä on muun muassa myynnissä! Ja tämän ”ensimmäisen erän” kohdalla aikaa vaatteita on huutaa perjantaihin 8.11 klo 12.00 asti. 

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment