Archives
INSPIRATION BLOG AWARDS - Natalia Oona
150
post-template-default,single,single-post,postid-150,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

INSPIRATION BLOG AWARDS

En usko, että keneltäkään on tässä vaiheessa mennyt ohitse Indiedaysin järjestämät Inspiration Blog Awardsit, jossa palkitaan vuoden inspiroivimmat blogit. Blogeja on ehdolla viidessä eri kategoriassa: muoti, kauneus, lifestyle, ruoka, sisustus. Ja arvatkaa mitä? Minun blogini on päässyt ehdolle! 

Tuntuu ehkä jopa vähän hassulta nähdä oma blogini tuolla ehdolla muiden isojen nimien joukossa ja olenkin tästä kunniasta todella otettu. Blogini löydätte ehdolla lifestyle -kategoriasta ja jos koette, että blogini on ansainnut äänesi niin äänestämään pääset TÄSTÄ! Iso kiitos jo kaikille äänestäneille näin etukäteen ♥! 

Muistakaa siis käydä äänestämässä suosikkejanne kaikissa kategorioissa, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupakettia lauantaina 16.11 järsjettävään Inspiration Blog Awards juhlaan! Kyseinen juhla järjestetään Klaus K. Livingroomissa Helsingissä ja tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

xoxo, Natalia

No Comments

Post A Comment