Archives
BREAKFAST TIME - Natalia Oona
147
post-template-default,single,single-post,postid-147,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

BREAKFAST TIME

Minulla on tällä hetkellä unirytmi niin sekaisin, että en edes kehtaa kertoa teille monelta yleensä menen nukkumaan ja moneltako herään. Kovasti olen tässä nyt yrittänyt kääntää tuota rytmiäni, mutta aamuisin siinä vaiheessa kun pitäisi nousta ja ulkona sataa vettä, on harmaata ja pimeää niin jotenkin aina se lämmin ja pehmeä sänky vie voiton. Huomisesta alkaen ajattelin kuitenkin ottaa itseäni kunnolla niskasta kiinni, koska kyllästyttää tämä tunne, että siinä vaiheessa kun herään niin puolet päivästä on jo ohitse. Jos jollain on jotain hyviä vinkkejä siihen miten saada tuo unirytmi kuntoon mahdollisimman kivuttomasti niin otan niitä enemmän kuin mielelläni vastaan :D. 

Osa teistä jo tietääkin, että saimme viime viikolla vihdoin takaisin maalauksesta meidän viimeisenkin keittiönkaapin ja eilen olin siskoni kanssa hakemassa Ikeasta muutamia pikkujuttuja tänne kotiin. Loppuviikosta olisi sitten tarkoituksena saada kuvailtua asuntopostaus teille. En vielä uskalla luvata mitään päivää, koska haluaisin mielelläni ottaa kuvat mahdollisimman hyvässä valossa eli pidetään sormet ristissä ja peukut pystyssä, että loppuviikosta saataisiin vähän kirkkaampia säitä. 

Nyt kuitenkin alan laittautumaan, koska suuntamme iltapäivällä Siljan kanssa keskustaan hoitamaan muutaman asian ja kahvittelemaan! Mikä olisikaan parempi tapa viettää sadepäivää kuin hyvän ystävän kanssa kahvilassa istuskellen ja vaatekauppoja kierrellen. 

Oikein ihanaa tiistaita kaikille!

No Comments

Post A Comment